Авторизация

Працівники Хорольського молококонсервного комбінату перекрили трасу Київ-Харків

Працівники Хорольського молококонсервного комбінату перекрили трасу Київ-Харків
Працівники Хорольського молококонсервного комбінату перекрили трасу Київ-Харків

Фото facebook.com

Народний депутат Ігор Мосейчук повідомив у Фейсбук про масштабний протест робітників ПАТ "Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів".
Працівники підприємства перекрили трасу Київ-Харків і вимагають повернути комбінат законним власникам. Вимагали також повернення все незаконно відчуженого новим керівництвом нерухомого майна.

"Унікальне, єдине в Україні підприємство з виробництва сухих молочних дитячих сумішей для дітей від народження до 3-х років, вже зовсім скоро може зникнути. Комбінат захопив і знищує російський олігарх, спонсор ДНР Констянтин Малофєєв. Підприємство занепадає, немає фінансування, постійно зменшуються обсяги виробництва, руйнуються або продаються об’єкти нерухомості, - написав нардеп. - До людей приїхав представник нового керівництва комбінату - директор Юрій Лисак. На жодне із поставлених йому питань він не зміг дати відповідь і на відріз відмовився повідомити хто є новим власником підприємства. Обурені робітники повідомили, що зараз на території комбінату знаходиться близько 200 озброєних осіб, наче б то "охорони", але насправді - тітушки, якими залякують працівників. Люди жалілись на чисельні звільнення, скорочення заробітної плати, а особливо їх обурило ставлення до тих робітників, що нині є бійцями АТО - їм не нараховують зарплатню, немає за що годувати сім'ї. Брехливі слова новоставленого директора не змогли ввести в оману людей - робітники перекрили трасу.
Я, як народний депутат, намагався заспокоїти людей. Ситуація насправді дуже складна і потребує вирішення під контролем не тільки громадськості, а й правоохоронних органів, адже очевидним є рейдерське захоплення підприємства і його умисна ліквідація. Фракція Радикальної партії Олега Ляшка в Полтавській обласній раді буде ініціювати позачергове скликання сесії для вирішення цього питання".


Працівники Хорольського молококонсервного комбінату перекрили трасу Київ-Харків

Через півгодини після цього допису Ігор Мосейчук повідомив, що ситуація на підприємстві критична:

"Разом із міським головою Хоролу Сергієм Волошиним, та депутатом Полтавської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Русланом Ляшком, ми прибули на комбінат ПАТ "Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" щоб перевірити інформацію щодо перебування там 200 озброєних людей. Про це нам повідомили робітники комбінату під час зустрічі на акції протесту, де вони перекрили трасу Київ-Харків. На місці стало очевидним що ситуація критична: всі в'їзди і входи на територію комбінату заблоковані і охороняються озброєними людьми без розпізнавальних знаків. За нами слідом на місце прибув раніше помічений на акції протесту новий директор підприємства Юрій Лисак та фінансовий директор у рожевому пальто. Вони зухвало відмовились пустити мене, народного депутата, на територію комбінату. На місце викликано наряд міліції, не тільки для того щоб зафіксувати факт перешкоджання моїй діяльності як народного депутата, а й щоб розблокувати вхід до комбінату - адже там зараз заблоковані робітники, що опинились в заручниках рейдерів".


Працівники Хорольського молококонсервного комбінату перекрили трасу Київ-Харків

Тим часом, за інформацією Хорольського відділу поліції, акція масштабами не відрізнялась. О 10-й годині близько ста чоловік перекрили рух транспорту на автомобільній дорозі Київ – Харків – Довжанський поблизу Хорола. Акція протесту місцевих мешканців тривала більше години. Для забезпечення безперебійного руху транзитного транспорту працівниками поліції було створено об’їзд перекритої дороги. Охорону громадського порядку забезпечували близько 20-ти поліцейських Хорольського відділу. Станом на 12-ту годину рух транспорту на вказаній ділянці дороги повністю відновлено.

Нагадаємо, ПАТ "Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" - єдиний в Україні серед виробників сухих молочних сумішей для дітей від народження і до 3-х років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?