Авторизация

Огляд робота - пилососа ROWENTA Explorer

Завдяки сучасному технологічному прогресу, виробники випускають такі пристрої, які ще зовсім недавно вважалися фантастичними. Це відноситься до найпопулярніших роботам-пилососів. Вони здатні якісно чистити і мити підлогу в будинку, а також зробити повітря в приміщенні більш сприятливим.


Щорічно з'являється багато нових вдосконалених моделей, що мають розширений список виконуваних опцій. Особливу увагу потрібно приділити французькій компанії, що випускає роботи-пилососи Explorer.


Компанію ROWENTA заснували ще в 1909 році і за нетривалий час були представлені унікальні моделі, які втілили в собі високий показник ефективності та доступності для покупців.


Гарантію якості, надійності техніки та аксесуарів гарантує офіційний представник Rowenta в Україні. На сайті https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ПОМЕШКАННЯМ/Пилососи-роботи-Rowenta/c/robots можна знайти офіційних дистриб'юторів і замовити продукцію з гарантією на ремонт та обмін за європейськими стандартами.

Опис моделі Rowenta Explorer

Пристрій легкий і працює практично без шуму, також робот-пилосос може виконувати не тільки сухе, але ще і вологе прибирання. Знизу має пару активних щіток, за допомогою яких прибирання стає ще більш ретельним, це в порівнянні з іншими конкурентами. Також у приладу є конвертер, що дозволяє ефективно видаляти шерсть тварин. Завдяки режиму "SmartSpot" ви можете економити свої сили і надовго забути про плями і забруднення.

Позитивні якості пилососа

У кожній моделі реалізовані запатентовані винаходи, тобто двоступеневі системи фільтрації, що дозволяють робити прибирання максимально ефективною. За допомогою робота-пилососа вдається всмоктувати близько 98% всіх мікроорганізмів і алергічних речовин. Таким чином, використовуючи таку модель ви можете не турбуватися про безпеку дітей та інших членів сім'ї, які мають захворювання дихальних шляхів або алергію.


У моделях "ROWENTA Explorer" знаходяться спеціальні системи, за допомогою яких пилосос може прибирати в будь-якій ділянці будинку. Прилад позбавлений проводів, тому він здатний переміщатися по кімнатах без особливих труднощів.


Для всіх пристроїв вважають доступною суху і вологе прибирання. У пилососі заздалегідь можна встановити відповідний графік для прибирання на весь тиждень, і він буде здійснювати її в автоматичному режимі.


 За допомогою спеціального конвертера, розробленого для прибирання шерсті тварин, пилосос збирає всі найдрібніші волоски за кілька секунд, тому ваш підлогу завжди буде ідеально чистим.


Модель "ROWENTA Explorer" характеризується невисоким рівнем шуму, тому він не відволікає вас в процесі роботи. Та й управління пристроєм є дуже простим. Це означає, що з пилососом цілком впорається і дитина. Використовуючи пульт дистанційного керування, можна вибрати потрібну програму, і робот самостійно почне виконання прибирання.


За своїм зовнішнім виглядом прилад добре вписується в інтер'єр кожного будинку, так як він має стильний дизайн і компактність. Пилосос забирається під меблі і обходить найбільш складні ділянки без всяких труднощів.


Щоб обмежити поле діяльності робота, рекомендується використовувати віртуальну стіну, яку можна створити за допомогою невеликого пристрою, що входить в заводський комплект. Наприклад, якщо ви встановите обмеження на ванну кімнату, то сюди пилосос входити не буде. 

Характеристики приладу

Пилозбірник відрізняється своєю хорошою місткістю, адже його обсяг не менше 350 мл Робот-пилосос досить компактний, а все завдяки невеликій висоті корпусу, які не перевищують показники в 50 мм. Для нормального функціонування приладу рівень допустимої вологості не повинен перевищувати 90%. Робот може безперервно працювати протягом двох годин. Що ж стосується ємності акумулятора, то без підзарядки він функціонує близько чотирьох годин.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?