Авторизация

Как выбрать кухонную машину?

 Приємно мати в будинку хорошого помічника, щоб накрити гарний різноманітний стіл. Саме таким помічником, що полегшує життя господині і є кухонна машина. Однак сучасний ринок пропонує величезний вибір цих приладів і перед господинями часто постає питання, що краще обрати та на що звертати увагу.


На Українському ринку дуже популярними є кухонні прилади Tefal, вони дуже надійні и зручні у використанні. Обрати необхідну кухонну машину можна на офіційному сайті https://www.tefal.ua/uk/ОБРОБКА-ПРОДУКТІВ/Кухонні-машини/c/kitchen%2Bmachines, тут також можна знайти офіційного представника в Україні і замовити техніку з гарантією на ремонт та обмін.

Як вибрати кухонну машину?

Історія кращих друзів домогосподарок та шеф-кухаів починається в далекому 1940 році. Тоді пристрій назвали "асистент", він був галасливий, громіздкий і габаритний, проте відмінно справлявся з усіма стандартними функціями, які є у них і зараз: нарізка, шинкування, змішування продуктів. Згодом швидкість і якість роботи цієї техніки росли, розміри зменшувалися і тепер є проблема-який вибрати?

  • 1. Перше, що треба вирішити, — це скільки місця готові йому віддати і на які функції розраховуєте. Універсальні з безліччю можливостей відповідно і розмірами буде виділятися, тому при невеликій кухні краще зупиниться на компактній моделі з найнеобхіднішими функціями, адже і коштувати вона буде дешевше! Побутова техніка представлена в магазинах в найширшому асортименті, тому для початку подивіться, що можуть запропонувати сучасні технології.
  • 2. Наступне, на що треба звернути увагу – це Кількість швидкостей комбайна, чим їх більше, тим більш функціональним і зручним буде його застосування. Високі швидкості гарні для шинкування і нарізки, на низьких зручніше змішувати соуси та інші густі суміші. Далі-потужність, тут головне не Числове значення, а поєднання потужності з об'ємом чаші: для чаші в півтора літра вистачить триста ват потужності, а для трилітрової ємності потрібно потужність більше 700 Вт.
  • 3. Основний момент механічної складової-кількість і якість насадок. Абсолютно у всіх моделей є в комплекті ніж для рубки і подрібнення продуктів. Найчастіше в наборі додається і дисковий ніж для шинкування і нарізки продуктів скибочками. Ну, і ще одним типовим елементом є терка. Вельми стане в нагоді і насадка для замішування тіста. Зверніть увагу і на те, чи передбачено в агрегаті відділення для зберігання насадок. Всі ці деталі повинні ретельно ховатися, адже ігри з ними можуть зашкодити маленьким дітям, які, як відомо, все беруть без попиту.
  • 4. Наступна дилема, виробники оснащують кухонну машину або м'ясорубкою, або соковижималкою, тому заздалегідь продумайте — що для вас зручніше і потрібніше. Досить істотною частиною є чаша. Вона може виготовлятися і скла, пластику або металу. Для повноцінної роботи вона повинна бути ударопрочной і універсальною для різних температур, якщо захочеться поставити чашу в холодильник або підігріти її. Бажано для прискорення процесу приготування і багатофункціональності мати кілька чаш з різних матеріалів.


Витративши один день на вибір такого необхідного помічника, будете кілька років ним користуватися.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?