Авторизация

Які продукти попереджають рак?

Цей список складається з натуральних органічних продуктів, які здатні підтримати організм навіть у найважчі часи, пише "Країна Здоров'я".
Які продукти попереджають рак?

1. Часник

Продукт, що підвищує імунітет як жоден інший. Часник сприяє очищенню крові і активізує клітини імунної системи. Для профілактики виникнення раку шлунку і кишечника потрібно з'їдати 2 зубчики часнику в день.

2. Квасоля
Квасоля - це насамперед багато клітковини. Фіторечовини, які присутні в квасолі, благотворно впливають на організм, сповільнюючи процес старіння клітин і запобігаючи генетичним ушкодженням в їх структурі.

3. Морква
Морква захищає організм від раку сечового міхура. Найкраще, звичайно, їсти сиру моркву - в ній багато бета-каротину і антиоксидантів.

4. Брокколі
Паростки брокколі і молоді рослини допомагають клітинам впоратися з раком. Брокколі не тільки потужний антиоксидант, це - стимулятор організму, який допоможе зібрати всі сили і боротися із захворюванням до останнього.

5. Кайєнський перець
Гострі спеції і кайєнський перець зокрема зігрівають організм, прискорюють обмін речовин і проводять потужну дезінфекцію в тканинах внутрішніх органів. Візьми за правило додавати щіпку перцю в звичайні страви, і ти оздоровити організм, посиливши протираковий захист.

6. Гриби
Гриби допомагають перемогти рак простати і захищають організм від його виникнення. Кращі лікувальні гриби - азіатські: Кордицепс, мейтаке, шиітаке, рейши, гливи. Їх білок є чужим організму, і для його розщеплення необхідно виробляти нові, незвичні ферменти. Фунготерапія - лікування грибами - мобілізує імунітет і дуже зміцнює здоров'я.

7. Малина
Перешкоджає виникненню раку стравоходу за рахунок високої кількості антиоксидантів у своєму складі. Також малина захищає від раку прямої кишки. Малина допомагає виводити токсини з організму, полегшує процес травлення.

8. Зелений чай
Лише натуральний зелений чай має протиракову дію. Антиоксиданти в його складі уповільнюють процеси розвитку раку в легенях і травній системі. Вибирай натуральний зелений чай, виготовлений в Японії - тільки якісний продукт є лікувальним.

9. Помідори
Найкраще їсти помідори щодня! Цей овоч - цінний союзник в боротьбі з раком. Речовина лікопен, яке забарвлює помідори в червоний колір, захищає організм від клітин-лиходіїв і знижує ризик виникнення захворювань серця. Помідори знижують можливість виникнення раку простати у чоловіків на 35%.

10. Куркума
Куркума - пряність, що знижує ризик захворіти на рак передміхурової залози. У її складі міститься речовина куркумін, що сповільнює ріст ракових стовбурових клітин і зменшує їх кількість. Терапія куркумою широко застосовується при різних видах раку.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка