Авторизация

Якісні генетичні досліження у Києві у "Медичному центрі ІГР"

Київський "Медичний центр ІГР" (Інститут Генетики Репродукції) ефективно проводить генетичні дослідження ембріонів з метою виявлення хромосомних порушень, які можуть згодом стати причиною тяжкої хвороби дитини. Використовуючи найсучасніше медичне обладнання, високопрофесійні лікарі IGR вчасно виявляють та діагностують хромосомні хвороби та генетичні відхилення в ембріонах при процедурі ЕКЗ або традиційному зачатті. Подібна діагностика називається передімплантаційною, вона була розроблена на початку 1990-х років і з тих пір з великою результативністю застосовується в рамках лікування безпліддя методами ЕКО та ІКСІ.

Визначення хромосомних хвороб за результатами тестів

Генетична ДНК діагностика у КиєвіХромосомні хвороби, що виявляються, зазвичай класифікуються на два типи:

  • недуги, пов'язані зі структурними порушеннями хромосом, а також хвороби, що спричиняються порушенням числа хромосом (до останніх відносяться синдром Дауна, Патау і Едвардса).

Особливості нового неінвазивного пренатального тесту НІПТ

Останнім часом особливу популярність отримав неінвазивний пренатальний тест високої точності НІПТ-ВТ, який за результатами аналізу крові вагітної жінки може отримати результат найвищої точності на наявність синдромів у плоду.

Популярні причини хромосомних захворювань та варіанти їх діагностики

Хромосомні захворювання пов'язані з віком жінки, чим вона старша, тим більший ризик народження дитини з генетичною недугою. ПГД – єдина можливість виявити генетичні порушення на ембріональній стадії розвитку організму.

Тест ПГД буває двох видів: аналіз полярних тіл та аналіз ембріонів. У першому випадку об'єктом дослідження є запліднена яйцеклітина, у другому – ембріон, причому біопсія його клітин дозволяє виявити хромосомні порушення вже на 3 добу.

Триденний ембріон має складатися із 8 бластомерів. Для ПГД береться один або два з них, після чого за допомогою мікроінструментів здійснюється аналіз FISH, що є інноваційним способом визначення кількості хромосом у бластомері.


Аналіз ПГД рекомендується проводити:

  • жінкам старше 35 років;
  • подружнім парам з великою кількістю мимовільних абортів або безуспішними циклами ЕКЗ;
  • парам із генетичними порушеннями в анамнезі.

У процедури ПГД є багато переваг:

  1. для процедури ЕКЗ відбирається тільки та запліднена яйцеклітина або ембріон, яка не демонструє жодних генетичних порушень;
  2. клітини без хромосомних недуг дозволяють удвічі підвищити ймовірність повноцінного доношування плода;
  3. знижується ризик багатоплідності;
  4. збільшується ймовірність успішної імплантації, а також народження дитини.


У всьому світі лікарі довіряються процедурам ПГД та FISH. Їхня достовірність становить близько 97%. В IGR такі процедури успішно виконуються вже багато років, даючи подружнім парам шанс стати щасливими батьками.

Ціни на популярні генетичні дослідження, такі як тест на батьківство, ДНК тест, каріотип, тест на наявність синдрому Дауна у плоду та інше дивіться на сторінці https://igr.com.ua/ua/prices/genetics сайту Інституту Генетики Репродукції .

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка