Авторизация

Активізування розробки страхових програм для медиків

Активізування розробки страхових програм для медиків
Кабмін активно працює над покращенням та вдосконаленням програми страхування медпрацівників. Зазначається, що у деяких областях вже застрахували до 70% лікарів.
Про це оголосили під час традиційної селекторної наради з питань запобігання поширенню нового коронавірусу COVID-19, повідомляє пресслужба глави держави.
Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що розробка страхових програм для медиків активізувалася. За його словами, деякі області вже застрахували 60-70% лікарів, зокрема Харківська, Житомирська, Чернівецька, Волинська.
Як зазначається, уряд активно працює над удосконаленням програм зі страхування медичних працівників. Зокрема, міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов нагадав, що медичний працівник, який бореться з COVID-19, прирівняний до військовослужбовця, і нині, крім виплат у разі непрацездатності чи смерті, у різних регіонах відпрацьовуються програми допомоги в разі хвороби.
Своєю чергою, голова профільного комітету питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький розповів, що модель страхової медицини в Україні має запрацювати не пізніше від 2023 року.
Політик розповів про можливості страхування медичних працівників, які захворіли на коронавірус. Також Радуцький зазначив: сьогодні за страхуванням до МСЕКів звернулось 732 особи, серед яких не лише лікарі. Крім того, він наголосив, що від травня була введена 300% надбавка за лікування медпрацівників, яка є і сьогодні.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка