Авторизация

Президент закликав розробити програму страхування від COVID-19 для медиків

Президент закликав розробити програму страхування від COVID-19 для медиків
Президент Володимир Зеленський вимагає розробити програму страхування лікарів від Covid-19. Про це він заявив під час селекторної наради, повідомляє пресслужба Офісу президента.
«Володимир Зеленський зазначив, що вимагає розробки програми страхування лікарів від Covid-19», – йдеться в повідомленні.
Також Зеленський підкреслив, що його турбує високий показник завантаженості ліжок в медичних установах.
Наразі представники уряду на нараді зазначили, що 571 мільйон гривень субвенції перерахували в регіони для забезпечення киснем ліжок в опорних лікарнях, де приймають хворих з Covid-19.
Нагадаємо, у червні Кабмін затвердив суми виплат медикам, які постраждали внаслідок захворювання на коронавірус під час професійної діяльності.
Так, сім'ям загиблих медиків передбачено виплати 1,57 мільйона гривень. При цьому у разі смерті лікаря не під час роботи з пацієнтами родичам передбачено виплати в сумі 210 тисяч гривень.
Зауважимо, що медичний персонал виснажений через значне навантаження на медичну систему країни. Від початку пандемії інфікувалися 19 595 українських медиків, за минулу добу заразилися ще 207.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?