Авторизация

В українських лікарнях вже перебуває більше 20 тисяч пацієнтів з діагнозом COVID-19 – МОЗ

В українських лікарнях вже перебуває більше 20 тисяч пацієнтів з діагнозом COVID-19 – МОЗ
Станом на 8 жовтня 2020 року в українських лікарнях з діагнозом «COVID-19» перебуває вже більше 20 тисяч пацієнтів. Про це під час щоденного прес-брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов. До того ж, кількість хворих стрімко зростає, наголосив пан міністр.
Якщо ситуація не зміниться, і крива захворюваності продовжить стрімко зростати, медична система може цього не витримати, вважає Максим Степанов. У деяких містах вже заявляють про 100% наповненість лікарень, і куди далі класти нових хворих, абсолютно неясно. І це при тому, що за півроку, за інформаціє МОЗ, кількість ліжок у лікарнях для хворих на COVID-19 збільшили з 12 до 37 тисяч. Також у понад 2 рази збільшилася кількість ліжок з подачею кисню, що дуже важливо для хворих з важким перебігом COVID-19.
Проте пан Степанов підкреслив: у будь-якої медичної системи є межа. І, судячи з усього, для української системи охорони здоров’я вона вже скоро настане. Тож Максим Степанов вкотре закликав людей дотримуватися правил адаптивного карантину та робити все для того, щоб уникати зараження. До жорсткого карантину зразка весни цього року Україна навряд повернеться, вважають у МОЗ, оскільки це може бути фатальним кроком для нашої економіки.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?