Авторизация

Розроблено проєкт Концепції розвитку електронної охорони здоров’я

Розроблено проєкт Концепції розвитку електронної охорони здоров’я
Спеціальна робоча група при МОЗ завершила роботу над розробленням проєкту Концепції розвитку електронної охорони здоров’я. Про це під час прес-брифінгу повідомив Ярослав Кучер, заступник Міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.
На думку пана Кучера, цей проєкт буде сприяти розвитку усієї системи охорони здоров’я в нашій країні. Розвиток eHealth було визначено однією з важливих стратегічних цілей роботи МОЗ, повідомляє Ярослав Кучер. Робота над Концепцією включала в себе:
опрацювання всіх критичних точок, пов’язаних з роботою eHealth в Україні;
збір пропозицій і зауважень щодо роботи eHealth від усіх членів робочої групи;
збір рекомендацій щодо розвитку eHealth в Україні від представників органів влади, бізнесу, громадських організацій, міжнародних співтовариств тощо.
За словами Ярослава Кучера, Концепція розвитку електронної охорони здоров’я повинна покласти початок розробці нормативно-правової бази для регулювання роботи цієї галузі, встановити чіткі, зрозумілі, прозорі правила гри для всіх медичних інформаційних систем, що наразі функціонують в Україні. Ярослав Кучер нагадав, що цифровізація медицини триває: нещодавно було оновлено додаток «єМалятко», який дає змогу отримувати в режимі онлайн низку послуг після народження дитини.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?