Авторизация

Кожний десятий у світі теснее міг заразитися коронавірусом – ВООЗ

Кожний десятий у світі теснее міг заразитися коронавірусом – ВООЗ
За словами виконавчого директора Програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій в області охорони здоров’я Майкла Райана, близько 10% населення світу вже ймовірно заразилося коронавірусом, який викликає хворобу COVID-19. Таку думку пан Райан висловив під час виступу на сесії виконавчої ради ВООЗ, присвяченої COVID-19.
Кожний десятий носій коронавірусу у світі – це більш, ніж у 20 разів більше, ніж показує офіційна статистика. І якщо такі прогнози справедливі, фактично кожна людина у світі перебуває у небезпеці щодо зараження, вважає пан Райан.
За інформацією ВООЗ, захворюваність на COVID-19 наразі значно зростає у країнах Південно-Східної Азії та Європи. У державах східного Середземномор’я відзначається тенденція до зростання показників летальності через COVID-19. Найменш активно даний тип коронавірусу розповсюджується у країнах Африки та океанічних державах, що розташовані у західній частині Тихого океану.
Отже, якщо прогнози ВООЗ щодо реального числа хворих правдиві, на COVID-19 хворіє або вже перехворіло близько 800 мільйонів людей у світі. Кількість же лабораторно підтверджених випадків наразі трохи більше 35 мільйонів.
Про те, що COVID-19 може протікати без будь-яких симптомів, відомо вже давно. При цьому людина є заразною, сама про це навіть не підозрюючи. Тож стримати поширення даного типу коронавірусу дуже непросто, наголошують у ВООЗ.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?