Авторизация

До червоної зони потрапило 2 міста України – МОЗ

До червоної зони потрапило 2 міста України – МОЗ
З 5 жовтня 2020 року до червоної зони в Україні за епідеміологічною ситуацією з приводу поширення коронавірусної інфекції COVID-19 потрапило 2 міста. Це місто Канів Черкаської області та місто Тернопіль. Про це повідомляється на сайті МОЗ.
Решта районів та міст України увійшли до помаранчевої, жовтої та зеленої зони за рішенням Центральної комісії ТЕБ та НС. Місто Бережани Тернопільської області, яке довго знаходилося в червоній зоні, нарешті її покинуло.
Засідання Комісії ТЕБ та НС відбувається щотижня в четвер. На ньому приймається рішення щодо розподілу України на зони з наступного понеділка на найближчий тиждень. Наразі це період з 5 по 11 жовтня 2020 року включно.
Відзначається, що у місті Канів наразі найвищий рівень захворюваності по країні – 671 випадок на 100 тисяч населення. При цьому середній по країні показник – 123 випадки. У Тернополі теж залишається несприятлива ситуація з приводу поширення COVID-19.
Помаранчевими цього тижня стали 126 адміністративно-територіальних одиниць в Україні, серед них і 12 обласних центрів. Жовтими стали 274 районів та міст України, зокрема і місто Київ. Зеленими – 215 адміністративно-територіальних одиниць. Загрозливою є динаміка захворюваності у Харкові, Полтаві, Сумах, повідомляють у МОЗ. Також тривожна ситуація щодо COVID-19 у Вінниці, Луцьку, Рівному, Чернівцях та в деяких інших містах і районах країни.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка