Авторизация

Наступного тижня у червоній зоні будуть перебувати злее 2 міста України – МОЗ

Наступного тижня у червоній зоні будуть перебувати злее 2 міста України – МОЗ
З наступного понеділка, 28 вересня 2020 року, і впродовж усього наступного тижня у червоній зоні за епідеміологічної ситуацією з COVID-19 буде перебувати усього лише 2 міста в Україні. Це місто Тернопіль та місто Бережани Тернопільської області. Всі інші адміністративно-територіальні одиниці країни покинули червону зону за рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС. Про це повідомляється на сайті МОЗ.
Нагадаємо, минулого тижня до червоної зони потрапило 14 районів та міст України. Для розподілу адміністративно-територіальних одиниць на зони використовуються нові критерії, через це їх відтепер набагато менше, ніж було раніше. Так, населений пункт чи район стає червоним, якщо показник захворюваності в ньому у 5 разів вищий, ніж середній по країні за останні 2 тижні. Таку інформацію повідомляє міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.
До помаранчевої зони з 28 вересня потрапить 111 адміністративно-територіальних одиниць країни, зокрема такі обласні центри, як Суми, Чернівці, Івано-Франківськ, Харків, Ужгород, Хмельницький. Київ же навпаки вже виходить із помаранчевої зони та потрапляє до жовтої.
До жовтої зони потрапить 259 районів та міст України. До зеленої, за даними МОЗ, – 245.
Наразі найвищий показник захворюваності на COVID-19 по Україні в місті Бережани, що на Тернопільщині. Він у 6 разів перевищує середній по країні.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?