Авторизация

У засіданні Комісії ООН з наркотичних засобів брала участь українська делегація

У засіданні Комісії ООН з наркотичних засобів брала участь українська делегація
25 серпня 2020 року в онлайн-форматі відбулося друге міжсезонне засідання Комісії ООН з наркотичних засобів. У дискусії взяли участь делегації з більше як 100 країн світу, зокрема й України. Так, представники Держалікслужби, МОЗ, МВС та ГО «Добробут поколінь» обговорювали питання легалізації канабісу з лікувальною метою.
Головними темами засідання стали питання розповсюдження наркотиків, психотропних речовин та суттєвого зростання кількості наркозалежних у світі, що є дуже тривожним сигналом. Тож слід зробити все, щоб не допустити появи додаткових можливостей для зловживання, розповсюдження та неконтрольованого вживання наркотиків, вважають учасники дискусії.
Зазначається, що питання наркозалежності актуальне як для розвинутих країн, так і для держав з низьким та середнім рівнем життя. І роль держави у боротьбі з розповсюдженням наркотиків є величезною, по суті, ключовою.
Міжсезонні засідання даної Комісії ООН проводяться задля обговорення рекомендацій, наданих ВООЗ та іншими авторитетними організаціями ООН. Виконання цих рекомендацій зазвичай має вплив на економічний, соціальний та правовий розвиток держав.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?