Авторизация

29 районів та міст України потрапили до червоної зони за епідеміологічною небезпекою

29 районів та міст України потрапили до червоної зони за епідеміологічною небезпекою
3 вересня, під час чергового засідання Комісії з питань ТЕБ та НС, було визначено нові райони та міста України, які з 7 по 13 вересня включно потрапляють до червоної епідеміологічної зони. Це 29 адміністративно-територіальних одиниць у 7-ми областях України.
Найбільше червоних точок у Тернопільській області – 10 районів та міст. 7 червоних адміністративно-територіальних одиниць в Чернівецькій області, 5 – в Івано-Франківській, 3 – в Одеській, 2 – в Рівненській, по 1 – в Харківській та Чернігівській областях.
До помаранчевої зони, за висновками Комісії ТЕБ та НС, потрапило 89 адміністративно-територіальних одиниць в країні, до жовтої – 139. Решта районів та населених пунктів України залишаються поки зеленими.
Кількість червоних зон в Україні невпинно зростає. Наприклад, минулого тижня їх було 21. За правилами адаптивного карантину, країну ділять на 4 зони – червону, помаранчеву, жовту та зелену. При цьому у червоній зоні найгірша епідеміологічна ситуація щодо COVID-19, в зеленій – найкраща. У червоній зоні заборонено рух громадського транспорту, роботу шкіл, дитячих садочків, ТРЦ тощо. Поділ України на зони переглядається щотижня.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?