Авторизация

Студенти-медики через карантин будуть навчатися частково дистанційно

Студенти-медики через карантин будуть навчатися частково дистанційно
Через адаптивний карантин, дію якого продовжили в Україні до листопада поточного року, студенти-медики будуть частково навчатися дистанційно, в режимі online. Як саме буде організовано цей процес, розповів ректор Національного медичного університету імені Богомольця Юрій Кучин в ефірі телевізійної програми «Сніданок з 1+1».
Пан Кучин повідомив про створення освітньої платформи для студентів-медиків, за допомогою якої і будуть проводитися основні заняття. Її функціонал дозволяє ідентифікувати кожного студента та надати йому доступ до всіх необхідних для навчання матеріалів. Також він дає змогу побачити, скільки часу студент витратив на опанування нових знань: перегляд відео-матеріалів, складання тестових завдань.
Дистанційно студенти-медики будуть здобувати лише теоретичні знання, що ж стосується практики, її вони будуть проходити як і раніше – в університетах та медичних закладах. Практичні заняття будуть проводитися невеликими групами, з дотриманням усіх вимог соціальної дистанції, зазначив пан Кучин. Тривалість та кількість практичних занять для студентів-медиків через карантин зменшена не буде, оскільки це може негативно позначитися на якості підготовки фахівців, яких будуть випускати виші.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?