Авторизация

Ініціатива COVAX покликана забезпечити рівномірний доступ до вакцин проти COVID-19 усіх країн світу

Ініціатива COVAX покликана забезпечити рівномірний доступ до вакцин проти COVID-19 усіх країн світу
У ВООЗ повідомляють про глобальну ініціативу COVAX, головна мета якої – забезпечити в майбутньому рівномірний доступ до вакцин проти COVID-19 усіх країн світу, незважаючи на рівень їхнього доходу. На сьогодні у переговорах з приводу участі в роботі ініціативи беруть участь 172 країни світу. Таку інформацію надано на сайті ВООЗ.
У Всесвітній організації охорони здоров’я повідомляють, що наразі в межах ініціативи COVAX розробляється 9 вакцин-кандидатів проти COVID-19, ще 9 вакцин проходять попередню експертну оцінку. Крім того, ВООЗ безперервно веде переговори з іншими крупними фармацевтичними виробниками. Оскільки в організації усвідомлюють, що вакцин знадобиться дуже багато, щоб мати змогу щепити проти COVID-19 переважну більшість людей у світі.
COVAX – це компонент по вакцинах, який діє в межах Ініціативи з прискорення доступу до засобів для боротьби з COVID-19. Ним керує ВООЗ спільно з деякими профільними організаціями. COVAX реалізується у співробітництві з урядами країн світу та фармацевтичними виробниками. Її головна мета ­ – забезпечити вакцинами проти COVID-19 країни як з високим, так і з низьким рівнем доходу.
Нагадаємо, за прогнозами вчених та світових медичних чиновників, вакцинація проти COVID-19 стане можливою не раніше весни 2021 року. Наразі робота над розробленням вакцин ще триває.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?