Авторизация

Близько 20% хворих на COVID-19 потребують госпіталізації – Максим Степанов

Близько 20% хворих на COVID-19 потребують госпіталізації – Максим Степанов
За даними міністра охорони здоров’я України Максима Степанова, приблизно 20% хворих на COVID-19 потребують медичної допомоги в умовах стаціонару. А це означає, що кожного 5-го пацієнта з COVID-19 госпіталізують. Про це пан Степанов повідомив під час інтерв’ю «Радіо Свобода».
Ці 20% – це пацієнти із середнім та важким перебігом хвороби. Оскільки хворі з легким перебігом COVID-19 лікуються вдома, знаходячись на самоізоляції. Отже, приблизно п’ята частина від всіх хворих на COVID-19 в Україні ризикує мати серйозні ускладнення через дане захворювання. Збільшується і статистика смертності від COVID-19 в нашій державі. Тож у МОЗ закликають бути максимально обережними та дотримуватися всіх можливих заходів епідеміологічної безпеки.
Станом на 31 серпня 2021 року в Україні вже зафіксовано 2557 летальних випадків у результаті хвороби COVID-19. Загальна кількість хворих, станом на те ж таки 31 серпня, – вже понад 121 тисяча. Одужало від цієї недуги уже більше, як 57 тисяч українців. Через COVID-19 адаптивний карантин продовжили в Україні до листопада, а щотижня країну ділять на 4 зони: червону (де ситуація з поширенням хвороби найгірша), помаранчеву, жовту та зелену.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка