Авторизация

До червоної зони за епідеміологічною небезпекою потрапив 21 район та місто в Україні – МОЗ

До червоної зони за епідеміологічною небезпекою потрапив 21 район та місто в Україні – МОЗ
На черговому засіданні Комісії ТЕБ та НС, яке пройшло 27 серпня 2020 року, було визначено райони та населені пункти в Україні, які з 31 серпня потрапляють до червоної зони за рівнем епідеміологічної небезпеки. Усього це 21 район та місто. Таку інформацію надано на сайті МОЗ.
Найбільш «червоними» областями в нашій державі на наступний тиждень стануть Івано-Франківська та Чернівецька, далі йдуть Рівненська, Тернопільська та Одеська області. В решті областей України поки немає «червоних» точок.
Віднесення населеного пункту до червоної зони означає введення жорсткого карантину: відміну роботи дитячих садків, шкіл, громадського транспорту, салонів краси, ТРЦ тощо. Тобто, тут з 1 вересня діти в школу не підуть. В решті ж населених пунктів країни, навіть у тих, які віднесено до помаранчевої зони, навчання розпочнеться за планом, 1 вересня.
Нагадаємо, Комісія ТЕБ та НС збирається на засідання щотижня, у четвер, і приймає рішення про те, які саме населенні пункти віднести до червоної зони з наступного понеділка. Тобто, у період з 31 серпня по 6 вересня включно «червоними» в Україні залишаться 21 район та місто. Наступний перегляд ситуації відбудеться 3 вересня. На засіданні 3 вересня буде визначено, які регіони віднести до червоної зони з 7 вересня поточного року.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка