Авторизация

Працівники екстреної медицини Луганської області вчаться надавати допомогу за кращими світовими стандартами


Працівники екстреної медицини Луганської області вчаться надавати допомогу за кращими світовими стандартами
10 фахівців екстреної медичної допомоги на Луганщині освоюють кращі світові практики роботи в системі. Згодом вони у якості інструкторів передаватимуть свої знання колегам.


Навчальну програму проводить міжнародна медична гуманітарна організація “Лікарі без кордонів” разом з Українським науково-практичним центром екстреної медичної допомоги і медицини катастроф МОЗ України за підтримки департаменту охорони здоров’я Луганської області.



Перший етап програми пройшов у Сєвєродонецьку. 10 майбутніх тренерів з різних населених пунктів Луганської області впродовж двох тижнів відпрацьовували сучасні стандарти надання невідкладної допомоги при травмах, базові реанімаційні заходи і поглиблену серцево-судинну підтримку життя.



Упродовж наступних трьох місяців відбудеться другий етап програми: майбутні інструктори відпрацюють навики на тренінгах по наданню реанімаційної допомоги. Ці тренінги проведуть для 20 станцій і підстанцій екстреної допомоги Луганської області.



У рамках трансформації системи екстреної допомоги за подібною системою навчання нині вдосконалюють свої навички фельдшери, медичні сестри та лікарі бригад швидкої з Одеської, Вінницької, Донецької, Полтавської, Тернопільської областей та м. Києва. Саме у цих регіонах цьогоріч впроваджується нова система розвитку працівників екстреної медичної допомоги, яка згодом пошириться на всю країну.
Джерело: http://moz.gov.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?