Авторизация

Playmaker співпрацює з Echobox для надання соціальних мереж

Playmaker

Echobox використовуватиме своє рішення, щоб збільшити пропозицію Playmaker у соціальних мережах.

США.- Цифрова спортивна медіа-компанія Playmaker Capital співпрацює з Echobox, щоб дати змогу компанії розширити можливості та залученість у соціальних мережах. Echobox надасть інформацію за допомогою свого рішення для автоматизації соціальних мереж. Угода включає в себе облікові записи футбольних сайтів Facebook, Instagram і Twitter та ігрові апарати безкоштовно.

Виконавчий віце-президент Playmaker і генеральний директор Futbol Sites Федеріко Грінберг сказав:

«Соціальні медіа є дуже ефективним способом для Futbol Sites і Playmaker загалом залучити спортивних уболівальників по всій Америці, а Echobox є ідеальним технологічним партнером, який допоможе нам охопити нашу аудиторію. наступний рівень.
«Оскільки цього року відбудеться Чемпіонат світу з футболу 2022 у Катарі, зараз ідеальний час для співпраці з Echobox, щоб збільшити аудиторію та збільшити кількість соціальних взаємодій у наших кросплатформних соціальних мережах».

Засновник і генеральний директор Echobox Антуан Аманн додав:

«Ми раді співпрацювати з родиною Playmaker, яка складається з привабливих брендів, орієнтованих на шанувальників. Наші унікальні інновації штучного інтелекту дозволять Playmaker масштабувати та залучати свою «екосистему шанувальників» у соціальних мережах, одночасно створюючи величезну ефективність для команди Playmaker за допомогою нашої провідної на ринку автоматизації».

У серпні Playmaker уклав угоду про придбання JuanFutbol і збільшення своєї присутності в соціальних мережах і цифрових відеоканалах на ринках Мексики та США.

Playmaker призначає Сару Слейн і Марка Гаррісона до ради директорів

У квітні Playmaker призначив Сару Слейн і Марка Гаррісона до своєї ради директорів. Сара Слейн є засновницею консалтингової компанії Slane Advisory, яка надає консультації зацікавленим сторонам із індустрії ігор, медіа та спорту. Раніше вона працювала старшим віце-президентом зі зв’язків з громадськістю в Американській ігровій асоціації.

Слейн відіграв важливу роль у захисті скасування Закону про захист професійного та аматорського спорту (PASPA).

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?