Авторизация

Фільм “Гарольд і магічний олівець”: Трейлер, сюжет, дата релізу

Гарольд і магічний олівець (2024) - КінобазаГарольд і магічний олівець (2024) - КінобазаГарольд і магічний олівець (2024) - Кінобаза

Кінокомпанія Sony Pictures вразила шанувальників кіно захопливим трейлером фантастичного пригодницького фільму “Гарольд і магічний олівець” від режисера Карлоса Салдани, повідомляє "Кіно Клуб". Цей режисер відомий своїми хітовими анімаційними стрічками “Льодовиковий період” та “Ріо”.


Сюжет

У фільмі “Гарольд і магічний олівець” відбувається захоплива пригода, заснована на світовому бестселері. Головний герой, сміливий та авантюрний Гарольд, володіє унікальним даром: він може оживити будь-який об'єкт, просто намалювавши його. Проте, коли Гарольд потрапляє у реальний світ поза межами сторінок книги, він розуміє, що йому ще багато чого потрібно вивчити. З допомогою магічного олівця він може створити більше, ніж можна собі уявити. Але ця необмежена сила потрапляє в погані руки. Тепер Гарольду та його друзям належить використати всю свою творчість, щоб врятувати не лише самих себе, але й весь світ.


Акторський склад

У фільмі зіграли відомі актори, серед яких Захарі Лівай, Ліл Рел Говерлі, Бенджамін Боттані, Таня Рейнольдс та інші.


Очікування

“Гарольд і магічний олівець” обіцяє бути захопливим поєднанням анімації та ігрових сцен, а також дивовижних спецефектів.

Згідно з прес-службою B&H film distribution, українська аудиторія матиме можливість насолодитися цим фільмом вже з 1 серпня 2024 року.

Джерело: https://kinoclub.org/film-garold-i-magichnyj-olivecz-vyjshov-trejler-do-strichky/

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка