Авторизация

Використання кольорового бджолиного воску у виробництві свічок

 При виготовленні свічок головну роль відіграють якість та оформлення. В принципі, з якістю все зрозуміло - необхідний час горіння, натуральний віск, хороший гніт (в принципі, від цього залежить час горіння). А як щодо оздоблення? Чим оригінальніше оздоблення свічок, тим більшою популярністю вони користуватимуться. І перш за все, важливий колір. Не колірна палітра як така, а те, що він повинен бути рівномірно і однорідно розподілений по всій поверхні свічки, щоб забезпечити представницький вигляд. І тут вам доведеться вирішити, чи хочете ви пофарбувати матеріал самостійно, чи купити кольорові свічки в магазині. Ми рекомендуємо другий варіант, адже тоді ви вже бачите, якого кольору буде виріб в результаті. Але якщо ви будете змішувати фарби самостійно, на вас чекає багато несподіванок. Тому, якщо ви не виготовляєте свічки в промислових масштабах, простіше купити вже пофарбований матеріал, який пропонується в нашому інтернет-магазині. Ви будете здивовані величезним розмаїттям кольорів. Можна зробити багатошарові свічки, де кожен шар має свій колір. Ідею красивої прикраси за допомогою кольорового матеріалу можна реалізувати різними способами.

Це також практично, і вам не доведеться витрачати багато часу, зусиль і терпіння, щоб пофарбувати масу. Цей матеріал можна використовувати для свічок у банках і прозорих контейнерах, а також для тонких свічок для підсвічників і товстих свічок, які не потребують додаткової підставки. Ви також можете виготовити ароматичні свічки, які будуть радувати ваших друзів і близьких своїм ароматом. Все, що вам потрібно зробити - це купити ароматизатори для наших свічок. Бажано, щоб це були натуральні олії. Їх багато і вони різні. Заспокійливі - м'ята, лаванда, сандал, герань тощо. Є, навпаки, підбадьорливі - імбир, лемонграс, шавлія, базилік. Відкриємо маленьку таємницю: є ще й стимулюючі олії. Ці олії зазвичай добувають з рослин апельсина, бергамота, ванілі та жасмину.

Не забудьте купити свічкові гноти для воску. Їх також краще купити готовими, ніж робити самостійно, оскільки від товщини та якості нитки залежить, як буде горіти виріб.

Ми зробили свічку власноруч бажаного кольору, розміру та аромату, а тепер ви можете прикрасити її незвичними матеріалами. Наприклад, мушлями, намистинами, стрічками, гербарієм або навіть кавою чи сушеними апельсинами. Ви самі вирішуєте, наскільки сміливим і зухвалим ви хочете бачити оздоблення вашого виробу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?