Авторизация

Для чого потрібне брендування товарів

Мало створити власну компанію та придумати концепцію бренду. Необхідно також вміти просувати його. Для того, аби залучати якомога більшу кількість клієнтів, розширювати їхню базу та підвищувати лояльність.

І для цього потрібне грамотне та ретельно сплановане просування. Воно складається у тому числі із зовнішньої реклами, ефективним методом якої є брендування товарів – нанесення назви або логотипа компанії на різноманітну продукцію. Це демонструє відповідальний підхід власника бізнесу до своїх клієнтів, робить бренд більш впізнаваним на ринку і приваблює потенційних клієнтів.

Що таке брендування товарів

Для початку давайте розберемося з тим, що мається на увазі під терміном брендування товарів? Це створення спеціальної сувенірної або подарункової продукції, а також виробів на подальший продаж, на яких було би розміщено логотип вашого бренду, назва компанії, слоган або девіз фірми.

Брендування може здійснюватися на різних видах продукції: починаючи від одягу і закінчуючи екоторбами, бейсболками, упаковками тощо.

Високу ефективність продемонструвало брендування одягу. Це ефективний та простий прийом, який дозволяє продумати власну корпоративну культуру та посприяти хорошій атмосфері у робочому колективі. Адже футболки, худі або бейсболки з нанесеним логотипом та назвою компанії можна використовувати у тому числі як елементи робочого одягу. Це буде уніфікована форма, яка дозволятиме відрізняти представників вашої компанії від компанії конкурентів.

Фірмовий стиль підвищує довіру існуючих клієнтів та привертає увагу потенційних, покращує репутацію компанії та працює як її додаткова реклама.

Переваги брендування товарів

Брендування товарів – перш за все маркетингова стратегія. І тому головною її перевагою є просування власне компанії. Звісно, лише за умови, коли дизайн виробів ретельно продуманий, а друк здійснюється на якісних щільних матеріалах з використанням сучасного обладнання та фарб, які б могли передати різні навіть найскладніші відтінки базових кольорів.

Звісно, друк логотипів та назви бренду на одязі та аксесуарах має і інші переваги:

  1. Допомагає створити дійсно унікальну річ. Ви придумаєте неповторний та унікальний дизайн футболки, худі, бейсболок, які не можна буде знайти у компанії конкурентів.
  2. Формування довіри. Пропонуючи своїм покупцям придбати або отримати у якості подарунку брендовану продукцію, ви підвищуєте їхню лояльність, демонструєте свій відповідальний підхід та турботу про клієнтів, налагоджуєте емоційний зв'язок із ними.
  3. Вигідна вартість. На відміну від інших варіантів зовнішньої реклами (таких як вивіски та банери), брендування товарів – максимально бюджетний маркетинговий прийом.

А ще ця реклама нативна. Тобто така, яка не кидається в очі, а дозволяє сповістити про ваш бренд та зробити його більш впізнаваним.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка