Авторизация

Що українці зберігають у банківських сейфах?

У сьогоднішні вкрай неспокійні часи чимало українців вважають за краще віддавати на зберігання свої цінності та важливі документи в індивідуальні банківські сейфи Києва, Львова та інших міст України.

Так, визнаний лідер ринку в даному сегменті послуг - «АСВІО БАНК», який працює в форматі банк-бутик, пропонує послуги оренди великих і малих скриньок з укладенням відповідного договору у своїх філіях, які працюють у Києві, Львові, Тернополі та Житомирі.

Хто пропонує банківські сейфи?

АТ «АСВІО БАНК» на українському ринку працює понад 30 років і має заслужену позитивну репутацію серед клієнтів. Він був у числі найперших комерційних банків, відкритих в країні в 90-і роки минулого століття, і до сьогодні працює в форматі консервативної фінансової установи, оскільки керівництвом було прийнято рішення відмовитися від будь-яких ризиків, які можуть потенційно зашкодити клієнтам.

Головні принципи роботи банку:

  • індивідуальний підхід до будь-якого клієнта;
  • фінансова стійкість і стабільність;
  • грамотне та обдумане вирішення проблем;
  • забезпечення безпеки;
  • гарантія конфіденційності.

В «АСВІО БАНК» клієнт отримує гарантію щодо безпечного зберігання вмісту сейфу, який тримається в найсуворішій таємниці.

Не підлягають вкладенню в скриньку наступні предмети:

  • будь-яка зброя;
  • наркотики і прирівняні до них речовини;
  • продукти харчування;
  • живі організми;
  • отруйні, вибухові, токсичні й легко займисті речовини;
  • речі, які можуть зруйнувати сейф;
  • об'єкти, вилучені з цивільного обігу.

Що українці зберігають у сейфах:

Точно на це питання неможливо відповісти з огляду на банківську таємницю. Однак найчастіше клієнти сьогодні цікавляться банківськими скриньками, в яких можна зберігати коштовності, готівкові грошові кошти та документи.

Сейфи знаходяться в спеціально обладнаному сховищі, доступ до якого клієнту забезпечений щодня в робочий час фінансової установи.

Переваги зберігання цінностей у банку

На весь час зберігання вмісту сейфа «АСВІО БАНК» гарантує:

1. Суворе дотримання конфіденційності. Працювати з вмістом скриньки може тільки клієнт або його довірений представник, причому здійснюється це в окремій ізольованій кімнаті. Співробітники банку не знають про вміст і не контролюють вкладене майно.

2. Абсолютна безпека цінностей. Приміщення, в якому встановлені сейфи, сертифіковане й знаходиться під цілодобовою охороною найпередовіших систем Koval Systems і Rosengrens. Кожна скринька керується персональним замком, ключ до якого підбирається індивідуально на комп'ютері за методом вибору випадкових чисел. Крім цього, доступ до сейфів і управління ними здійснюється електронними системами.

3. Зручність і комфорт в обслуговуванні. Доступ до сховища забезпечений протягом операційного дня. Крім самого клієнта, працювати з вмістом сейфа може його довірений представник. У банку встановлено обладнання, за допомогою якого можна перерахувати купюри і перевірити їхню справжність. За бажанням клієнта надається експерт, який оцінить майно. Сейфи мають різний розмір, що дозволяє зберігати предмети з різними габаритами.

Орендувати банківську скриньку може будь-який громадянин або компанія країни, якщо тільки у них є рахунок у цій фінансовій установі.

Умови оренди банківських сейфів

Після підписання договору клієнт повністю оплачує вартість оренди за весь період, на який надається дана послуга.

При цьому для замовлення сейфу фізичній особі потрібно надати лише два документи: паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та оригінал довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків.

Джерело: офіційний сайт банку для оренди індивідуальних сейфів www.asviobank.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?