Авторизация

Для чого потрібні фронтальні стелажі

 Сучасний склад – це не просто місце для тимчасового зберігання товарів; воно відіграє істотну роль у формуванні матеріальних потоків. Швидкість і кількість операцій, що виконуються, залежать від ефективності організації складських площ і безпосередньо впливають на прибуток логістичних компаній.

Фронтальні стелажі – класичне складське рішення

Такі стелажі залишаються найбільш застосовуваним рішенням для зберігання на складах по всьому світу. Це рішення для зберігання довело свою ефективність протягом багатьох десятиліть. Гнучкий характер конструкції стелажі фронтальні для піддонів гарантує, що продукт залишиться актуальним під час проектування нового складу.

Що таке фронтальний стелаж?

Це система складського зберігання, призначена для зберігання товарів на піддонах на горизонтальних полицях на кількох рівнях. Стелажі фронтальні односторонні помітно ефективніші, ніж інші форми складського зберігання, оскільки вони використовують більше вертикального простору, а вилкові навантажувачі завантажують та вивантажують матеріали для економії часу.

Існує багато видів палетних стелажів для різних складських операцій та галузевих потреб, але основними компонентами фронтальних стелажів є вертикальні рами, також відомі як стійки палетних стелажів, та поличкові балки.

Стелажі фронтальні для піддонів представлені в різних розмірах і стилях, щоб доповнити будь-який склад або розподільний центр. Широкі або вузькі проходи (VNA), обладнані секціями стелажів з обох боків, є стандартною конфігурацією цієї системи зберігання. Поперечні рейки можна з'єднати для максимізації ємності системи зберігання.

Може бути складно визначити, який тип купити, щоб забезпечити максимальну ефективність вашого складу, тому наші консультанти допоможуть вам із рішенням.

За замовчуванням фронтальний стелаж складається з рами (з опорними пластинами) та балок. Цей базовий набір можна доповнити різноманітними аксесуарами. Тип приладдя, що використовується, залежить від вимог до зберігання або за бажанням замовника.

Щоб стелажі купити, а також не забути замовити необхідні деталі або не здійснити непотрібні покупки, ви можете розраховувати на нашу технічну консультацію при замовленні конкретних аксесуарів, від яких залежить на фронтальні стелажі ціна.

Таким чином, фронтальні палетні стелажі – ефективне рішення для зберігання різних вантажів на піддонах, що забезпечує вільний доступ до будь-якої секції та кожного окремого піддону.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?