Авторизация

Як відкрити нейл-бар: ключові кроки та обладнання для успішного старту

 Формат нейл-бару передбачає манікюрні процедури безпосередньо у торгових центрах, у перервах між шопінгом. У Львові налічує вже понад десяток точок нігтьового експрес-сервісу. Нейл-бари активно відкриваються в інших містах України. 

Експерти вважають, що відкриття нейл-бару - це захопливий та перспективний бізнес. Популярність послуги швидкого манікюру, невеликі стартові вкладення, можливість у майбутньому масштабувати бізнес, швидка окупність – основні причини добрих перспектив.

Бізнес ідея вимагає ретельного планування та облаштування. 

Ключові кроки для вдалого старту

До розробки бізнес-плану бажано визначити стратегічне розташування. Доцільно відкрити нейл-бар там, де цільова аудиторія легко досяжна.Потрібно детально вивчити конкуренцію в обраній області та визначити свої конкурентні переваги.

Інші необхідні кроки:

  • реєстрація бізнесу та отримання всіх необхідних ліцензій для ведення нейл-бізнесу;
  • вибір торговельного приміщення, створення привабливого інтер'єру відповідно до зазначеного стилю та атмосфери;
  • моніторинг виконання всіх санітарних та гігієнічних вимог;
  • забезпечення робочих місць. Важливо вибрати та придбати функціональне та ергономічне торгове обладнання, влаштувати комфортні умови для роботи майстрів та обслуговування для клієнтів;
  • варто розглянути можливість встановлення вітрини для продажу товарів та аксесуарів.

У процесі розробки маркетингової компаніїкорисно використовувати соціальні мережі для просування вашого нейл-бару або створити односторінковий рекламний веб-сайт. Різноманіття послуг та товарів - спосіб залучення різних клієнтських груп.

Важливі умови успішної роботи міні-салону - високий рівень тренінгу нейл-мастерів, встановлення співпраці з надійними постачальниками меблів, косметичних засобів та інших необхідних товарів.

Стійка - головний елемент у нейл-барі

Конструкція цього устаткування складається з двох рівнів. Верхній рівень слугує для комфорту клієнтів. На ньому розташовуються кавові чашки, подушечки для рук, журнали і т.д. Нижня стійка нейл-бару призначена для роботи майстра, на ній розташовуються лаки, інструменти та інші необхідні для роботи речі. Таке обладнання можна придбати в типовому виконанні або на замовлення за індивідуальним ескізом.

Компанія Slon Factory у місті Львів виготовляє та реалізує торгові меблі, стійки для нейл-барів з ДСП, МДФ, скла, пластика, острівці та інше комерційне обладнання. Звернення до авторитетного виробника гарантує гарний функціональний інтер'єр міні-салону, зручність роботи та обслуговування відвідувачів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?