Авторизация

Чим вигідна оренда спецтехніки

 У оренди спецтехніки є ряд переваг для вашого бізнесу: техніка надійна і, як правило, у хорошому стані, виключені витрати на обслуговування та ремонт, немає потреби у довгостроковому зберіганні та інші. На сайті nvi.in.ua доступні послуги оренди спецтехіки в Києві, Київській області та інших регіонах України.

Спецтехніка надійна та в хорошому стані

Техніка, доступна для оренди, регулярно перевіряється, а годинник використання відстежується. Все обладнання, яке зареєструвало велику кількість годинників, виводиться з експлуатації та замінюється. Вся техніка, доступна для оренди у будь-який час, знаходиться в хорошому стані та готова до роботи.

Орендуема техніка сучасна

Щоб залишатися конкурентоспроможними, компанії з оренди пропонують нові моделі з використанням новітніх технологій. Вибираючи оренду необхідного вам обладнання, ви та ваша команда отримуєте можливість працювати з обладнанням із новітніми функціями та перевагами. В результаті ви можете заощадити час та гроші при завершенні проекту.

Орендуючи, ви можете працювати саме з потрібною спецтехнікою

Ви не застрягатимете, намагаючись обійтися своїм існуючим обладнанням на робочому майданчику - оренда дає вам доступ до повного спектру машин у ваше розпорядження. Виберіть саме те обладнання, яке вам потрібно від якісних брендів і зробіть свою роботу якісно.

Капітальні вкладення не потрібні

Коли ви вирішуєте взяти в оренду будівельну техніку, єдиний час, коли ви нестимете витрати, - це коли вам вона потрібна для роботи. Ви не пов'язуєте грошові потоки на регулярній основі, оплачуючи витрати на утримання.

Не має потреби в довгостроковому зберіганні

Оскільки ви орендуєте будівельне обладнання лише тоді, коли вам потрібно використовувати його для конкретної роботи, ви не несете відповідальності за вартість його тривалого зберігання.

Можливість спробувати нові моделі перед прийняттям рішення про купівлю

Читаючи про особливості та переваги спецтехніки, ви не завжди можете отримати уявлення про те, як це працюватиме на робочому місці. Якщо ви маєте намір взяти нове обладнання на постійне використання, ви можете спробувати нові моделі та отримати практичний досвід, перш ніж ухвалити остаточне рішення про те, яке з них підходить для вашого бізнесу.

Не потрібно враховувати амортизацію

Повна вартість оренди спецтехніки може бути вирахована в тому році, в якому вона була зроблена, на відміну від того, що вам доведеться віднімати амортизацію протягом кількох років, якщо ви вирішите купити її безпосередньо. Залежно від загальної суми цього відрахування це може бути вашою перевагою в податковий час.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка