Авторизация

Як вдало перевезти аграрне виробництво під час війни на Захід країни

Війна внесла свої корективи в усі сфери життя. Не виключення і аграрне виробництво. У цей складний для всієї країни час багато українських компаній були вимушені переїжджати, переоснащувати раніше налагоджене виробництво, засновувати нові ринки на західній частині України, і це все для того, аби не втратити свій бізнес під час війни. Як приклад можна привести компанію, яка спеціалізується на виробництві сільськогосподарської техніки - «Egritech».  

Переважно компанія виробляє:  

  • бункера-перевантажувачі;  

  • напівпричепи для перевезення зерна;  

  • зерновози.  

Компанія «Egritech» вважається однією з найкращих, бо виготовляє інноваційний товар в якого майже не має конкурентів на аграрному ринку України. 

6391ef8c6e288.png  

Через повномасштабний російський наступ багато разів стояло питання про роботу підприємства, бо ворог неодноразово робив все можливе, щоб призупинити всі виробничі процеси в аграрному секторі та й не тільки. Коли ворог вдерся до міста Прилуки Чернігівської області, де розташоване виробництво, керівництво прийняло рішення зупинити роботу підприємства та основну частину обладнання перевезти до західної України. Таке рішення далося не легко, але не можна було ризикувати бізнесом та робочими місцями. Підприємство знайшло новий дім у Львівській області. Під час переїзду було перевезено більше 40% обладнання, яке було необхідне для виготовлення сільськогосподарської техніки. Через деякий час, коли були устатковані всі нюанси: знайдено місце для заводу, приміщення, яке відповідало всім умовам, тоді почалося нове життя підприємства з чистого аркушу. Для місцевих жителів і вимушених переселенців було відкрито нові робочі місця і, звісно, це було позитивно для української економіки. 

Керівництво спрацювало дуже ефективно, бо завдяки тому, що було швидко і правильно прийняте рішення, вдалося зберегти: виробничі потужності, робочі місця, технології та досвід, який напрацьовувався роками, здобуту довіру клієнтів, напрацьовані ринки збуту. За короткий час на новому місці було виготовлено багато нової техніки.  

Навіть під час війни, на новому місці підприємство помітно розвивається і все більше набирає обертів. В майбутньому компанія планує відновити свої втрати і розвиватися далі у виготовленні сільськогосподарської техніки.  

В підсумок можна тільки побажати всім нашим компаніям, заводам, підприємствам брати приклад з компанії «Egritech» (https://egritech.org/) та відновлювати свій фонд агротехніки, який міг постраждати під час військових дій. 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка