Авторизация

Чому можуть навчити книги про бізнес.

 Для того, щоб бути професіоналом, необхідно постійно розвиватися. Концепція навчання довжиною в життя вже давно стала нормою.


Найпростішим способом «спертися на плечі титанів» є читання бізнес-літератури на сйті https://bookking.com.ua/biznes-ekonomika-pravo-/. У ній можна знайти інформацію від відповідей на питання по організації процесів і трансформації бізнесу до підготовки презентацій до публічних виступів.


Перша книга, яку рекомендується прочитати тим, хто хоче бути професійними менеджерами, - «сім навичок високоефективних людей» с.Кові. У ній автор ділиться рекомендаціями щодо самоорганізації та підвищення особистої ефективності. Чому так важливо спочатку нагострити сокиру і лише потім приступати до рубки дерев? Відповідь на це питання по-новому звучить в цьому джерелі.


Для продовження роботи над темою самоорганізації і планування рекомендується книга Д.Аллена «Як привести справи в порядок». Щоб розібратися з завалами справ необхідно проводити щотижневий огляд своїх цілей і завдань, організовувати справи, згідно зі списками, пріоритезувати, виходячи з важливості, обставин і рівня енергії в даний момент. Ця книга дозволить відкрити секрети управління часом.


Якщо ви-керівник команди, то необхідно звернутися до книги П.Безручко «Регулярний менеджмент». У ній початківець Керівник знайде інформацію про те, як впровадити базові функції (планування, організацію, мотивацію і контроль) в щоденне управління командою. Ця книга дає конкретні рекомендації про те, на чому варто сконцентруватися в першу чергу, а що можна відкласти до кращих часів.


Людям, що бояться публічних виступів, буде корисно творіння с.Кузіна «Битва за увагу». Книга, яка навчить вас тому, як заволодіти увагою публіки з перших хвилин. І зовсім неважливо, чи Стоїте ви на сцені у величезному залі або доносите цілі на тиждень своїй команді. Як вкласти душу в вашу мову? Як виглядати і говорити впевнено? Що потрібно сказати, щоб після вашої промови люди почали діяти? На ці та багато інших питань відповідає автор.


А якщо ваша мета – стати майстром презентацій і навчання своїх співробітників, доповніть книгу с.Кузіна виданням р. Гандапаса «Камасутра для оратора». У ній ви знайдете вичавку секретів не тільки спікера, а й бізнес-тренера з величезним досвідом.


Бізнес-література давно перестала бути нудною і нецікавою. Крім класиків, є сучасні автори, список яких постійно зростає. Тільки постійне навчання дозволить бути в курсі всіх останніх трендів менеджменту, планування і самоорганізації, публічних виступів і будь-яких інших, що цікавлять Вас питань.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка