Авторизация

Займ за 5 хвилин на картку - як отримати в Україні

 Мікрофінансові організації-відмінний варіант, якщо терміново знадобилися гроші. Взяти займ за 5 хвилин на карту дуже легко і просто. Клієнту досить відповідати простим вимогам організації і мати при собі тільки один документ - паспорт.

Умова

Мікрофінансові організації пропонують термінові позики практично всім бажаючим. Для отримання грошей необхідно мати постійний дохід, українське громадянство і бути повністю дієздатним. Крім іншого, термінові позики доступні тільки для осіб, які досягли 18 років. Деякі сервіси пропонують позики з 21 року.

МФО пропонують невеликі позики. Тут можна отримати не більше 30000 гривень. Термін кредитування в компаніях теж обмежений. Кошти можуть бути надані максимум на місяць. Ставки тут досить високі. Відсоток доходить до 1,55. Слід зазначити, що нараховуються він індивідуально, в залежності від суми позики і кредитної репутації клієнта.

Термінові мікропозики - відмінний варіант для вирішення термінових фінансових проблем, коли у вас не достатньо часу на збір необхідних довідок.

Як оформити

Для оформлення термінового кредиту, клієнту досить зайти на сайт однієї з мікрокредитних компаній і вибрати найбільш вигідну для себе пропозицію. Після цього на кредитному калькуляторі зазначається сума і термін користування кредитними коштами. Поруч з калькулятором відображається тіло кредиту, сума відсотків і дата, коли клієнту необхідно здійснити виплату заборгованості.

Якщо умови повністю влаштовують, належить заповнити онлайн-заявку і відправити її на розгляд. Для цього обов'язково необхідно приготувати паспорт, мобільний. Також клієнт повинен обов'язково мати електронну пошту.

Сервіси дуже швидко розглядають анкети і рішення практично завжди задовільне. В кінці позичальникові досить вказати тільки дані свого рахунку, на який він бажає отримати гроші і прийняти умови оферти.

Способи отримання

Оформлений в МФО кредит клієнт може отримати різними зручними способами, наприклад, МФО здійснюють перекази на карти банків. Зараховуються вони всього за кілька хвилин. Ще кошти можна отримати на електронні гаманці. Для цього необхідно мати ідентифікований гаманець. Кошти можуть бути надані готівкою, через системи грошових переказів або переведені на рахунок. Слід зазначити, що останній варіант є найдовшим і гроші можуть надійти на рахунок через 3 дні.

Джерело: https://vborg.com.ua/

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка