Авторизация

ПЕРЕВАГИ ЯКІСНОГО АБОНЕНТСЬКОГО ЮРИДИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Успіх бізнесу часто залежить не тільки від загальної політики підприємства і ефективності роботи співробітників, але і від якісного юридичного супроводу.

абонентське юридичне обслуговування

Довіряти ведення правових питань на постійній основі краще професіоналам своєї справи і вигідніше за все це робити в форматі абонентського юридичного обслуговування – рекомендує адвокат київського адвокатського об'єднання "Альва Прайвесі".

ДЛЯ КОГО ПІДХОДИТЬ ТАКИЙ ФОРМАТ РОБОТИ

Кожен власник бізнесу на будь-якому етапі розвитку своєї компанії замислювався над форматом організації правового захисту своїх інтересів: довіру справ штатному юристові або юридичній фірмі. Якщо один з нижчеобозначенних критеріїв відповідає Вашому підприємству, то варто задуматися про передачу правових питань юридичній компанії в Києві:

  • Вам необхідні консультації і представництво в різних сферах права;
  • Ви хочете сконцентрувати зусилля на розширенні бізнесу;
  • Ви потребуєте професійного і своєчасного виконання поставлених завдань;
  • Вам необхідна впевненість в законності роботи Вашої фірми і правильності підготовки документів.

ПЕРЕВАГИ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЮРИДИЧНІЙ КОМПАНІЇ

Абонентське юридичне обслуговування у порівнянні з роботою штатного юриста має ряд значних переваг, серед яких можна виділити наступні:

  1. Можливість скорочення витрат на забезпечення організації робочого місця юриста (офісна техніка, персональний комп'ютер, меблі тощо);
  2. Відсутність обов'язку дотримання соціальних гарантій працівника, прийнятого відповідно до трудового законодавства;
  3. Отримання професійної та оперативної правової допомоги з усіх питань компанії незалежно від сфери;
  4. При абонентському обслуговуванні Ваші юридичні питання обслуговують одночасно кілька юристів, що істотно скорочує час, необхідний на вирішення проблемних питань;
  5. Можливість отримання консультацій та своєчасної правової допомоги в будь-який час дня і ночі. При роботі штатного юриста виконання трудових обов'язків обмежено графіком роботи підприємства;
  6. Податкова оптимізація. При оформленні юриста в штат виникає обов'язок сплати ПДФО, військового збору, єдиного соціального внеску. При організації роботи в форматі абонентського обслуговування юридичною фірмою – тільки податок на прибуток.

адвокат юридичної компанії

Правильна організація правового представництва вашого підприємства шляхом делегування повноважень адвокатам юридичної компанії забезпечує вам не тільки цілодобовий доступ до якісного вирішення проблем бізнесу, а й гарантії роботи в рамках законодавчого поля.

За матеріалами: київської адвокатської компанії "Альва Прайвесі".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?