Авторизация

Де купити ричтрак в Україні

Ричтрак (штабелер з висувною щоглою) — це вантажопідйомний складський транспорт, який використовується для перевезення та штабелювання вантажів на багатоярусні стелажі високоефективних складів. За конструкцією, ричтрак, або як його ще називають, висотний навантажувач, представляє собою гібрид штабелера та вилочного навантажувача. Цей напільний транспорт однаково успішно експлуатується в логістичних центрах, на промислових об‘єктах, робочих майданчиках великого, середнього та малого бізнесу. Тому, для власників бізнесу дуже актуальним питанням є де купити ричтрак бу в Україні з повним техобслуговуванням? Де можна орендувати ричтрак? І які особливості конструкції роблять ричтрак затребуваним в сфері обробки вантажів?

5dfe33e9efb85.jpg

Ричтрак: основні технічні характеристики

Висотний навантажувач розроблений спеціально для обслуговування багатоярусних стелажів, тому має такі конструкційні особливості:

  • Велика робоча висота. Якщо складська зона облаштована багатоярусними стелажами висотою більше 4 метрів, то для їх ефективного використання бажано купити ричтрак. Є моделі висотних навантажувачів, які піднімають вантажі на висоту до 18 м.
  • Достатня вантажопідйомність. Ричтрак за рядом характеристик перевершує легкі моделі вилочних навантажувачів. Ричтрак обробляє вантажі до 3,5 тонн.
  • Компактні габарити. Висотний навантажувач має невеликі фізичні розміри. Дякуючи цьому, цей гібрид навантажувача та штабелера має малий радіус розвороту. Якщо Вам потрібен складський транспорт для роботи з щільно розташованими стелажами, то купити ричтрак буде найкращим варіантом.
  • Багатосекційна щогла з незалежним приводом. Гідравлічна система щогли має дуже складну конструкцію. Тому вона облаштовується приводом, асинхронним з основним двигуном висотного навантажувача.
  • Довговічність. Добре продумана конструкція дозволяє експлуатувати ричтрак на протязі 10 або навіть 20 років. Для цього достатньо притримуватися техніки безпеки, та регулярно проводити ремонтні роботи.

Оскільки Україна є транзитною державою, то і попит на складський транспорт мається великий. Компанія Денал пропонує Вам купити ричтрак бу в Україні від таких виробників як Toyota, Still, BT, Jungheinrich та iншi. Також доступна оренда ричтрака та найм оператора висотного навантажувача.

Всю інформацію за цією темою можна знайти тут denal.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?