Авторизация

Як організувати автономне електропостачання котеджу

 Неможливо уявити нормальне життя в заміському котеджі без електрики. Не скрізь є можливість підключення до стаціонарних мереж електросбутових організацій. Для вирішення такої проблеми застосовують автономне електропостачання котеджу яке можна обрати на сайті https://prel.prom.ua/. Як джерело електрики в автономних системах використовують індивідуальні дизельні електростанції або джерела безперебійного живлення https://prel.prom.ua/g653550-dzherela-bezperebijnogo-zhivlennya з акамуляторними батареями. Автономне електропостачання котеджів та приватних будинків - це рішення всіх проблем.

Визначення підключеного навантаження

Першочерговим завданням при підборі потужності електростанції є визначення підключеного навантаження. Потужність електростанції повинна дорівнювати сумі потужностей всіх споживачів в котеджі і ще плюс 30% запасу. Заводи-виробники не рекомендують використовувати дизель-генератори на Навантаження 100%. При таких навантаженнях значно знижується моторесурс і двигун швидко потребує капітального ремонту. Діапазон вибору на ринку досить широкий, можна підібрати електростанцію потужністю від 0,5 до 100 квт. Для одного котеджу досить 15 квт, а дизель-генератори потужністю 100 - 300 квт. застосовуються для постачання котеджних селищ або дачних масивів. Міні ТЕЦ для котеджу - потужність залежить від навантаження.

Синхронні та асинхронні генератори

Електричні генератори діляться на синхронні і асинхронні. Автономне електропостачання заміського будинку буває різних варіантів. Синхронні генератори мають стабільну напругу і легко витримують пускові струми. Такі генератори рекомендується використовувати для підключення великої кількості інструменту і побутової техніки, які не вимагають високої якості електричного струму. Асинхронні генератори дуже чутливі до пускових струмів. Ці генератори рекомендується використовувати для живлення комп'ютерів, музичних центрів, домашніх кінотеатрів та іншої апаратури.

Однофазні і трифазні електрогенератори

При автономному електропостачанні котеджу можна використовувати однофазні і трифазні електрогенератори. Однофазні генератори дають споживачеві змінний струм напругою 220 вольт. Трифазні генератори дають струм напругою 220 або 380 вольт. При підключенні до трифазного генератора однофазних споживачів можуть виникнути перекоси фаз. Щоб уникнути цієї ситуації рекомендується рівномірно розподіляти навантаження по фазах.


У всіх дизель-генераторів є недолік, який полягає в підвищеному рівні шуму. Знижувати рівень шуму можна різними способами. Перший спосіб-це купити дизель-генератор, обладнаний шумопонижающим капотом. Другий спосіб-це розміщення електростанції в окремій споруді (сараї або господарському блоці). При цьому досвід показує, що від дизель-генератора, встановленого в сараї шуму значно менше.


Дизель-генератори бувають високооборотними (3 000 об/хв) і низькообертовими (1 500 об/хв). Низькообертові дизелі мають підвищений моторесурс, виробляють менше шуму і добре зарекомендували себе при експлуатації більше 500 годин на рік. Безперебійне електропостачання (автономне) - дозволить бути впевненим в тому, що ви не залишитеся без електрики.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?