Авторизация

На Полтавщині державні програми доступного житла можуть отримають новий імпульс для розвитку

На Полтавщині державні програми доступного житла можуть отримають новий імпульс для розвитку
На Полтавщині державні програми доступного житла можуть отримають новий імпульс для розвитку

Перший заступник голови правління Державного фонду молодіжного будівництва Сергій Комнатний, який 10 березня, у Полтаві взяв участь у засіданні круглого столу розповів у Фейсбуці про своє враження від співпраці з місцевою владою регіону:

"Питання житла та його доступності для громадян сьогодні є вкрай актуальним для багатьох категорій громадян. В першу чергу, для сімей учасників АТО та внутрішніх переселенців. В цьому вчора можна було пересвідчитися у Полтаві під час круглого столу. Але звертає на себе увагу готовність місцевої влади вирішувати ці питання, зокрема, за допомогою державних та місцевих житлових програм. На підтвердження намірів уклали Меморандум про співробітництво з Полтавською ОДА, міськими радами Полтавщини, та Центром допомоги учасникам АТО Полтавської області. Можливо, ця подія стане першою ластівкою реформування житлових програм в усій Україні".

За інформацією Держмолодьжитла, Полтавщиа завжди показує значні результати у забезпеченні житлом громадян за державними житловими програмами та входить до п’ятірки лідерів.

За словами Сергія Комнатного, за допомогою молодіжного Фонду по різним програмам змогли поліпшити житлові умови близько півтори тисячі сімей Полтавської області. Охоплено роботою 16 районів та 27 населених пунктів області: як великих, таких як Полтава, Кременчук, Комсомольськ, так і малих. В будівельну галузь області інвестовано понад 178 мільйонів гривень.

Отже, як вважають у Держмолодьжитла, на Полтавщині державні програми щодо забезпечення громадян доступним житлом отримають новий імпульс для розвитку. За підсумками зустрічі голови Полтавської обласної державної адміністрації, міських рад Полтавщини, керівництво Держмолодьжитла та регіонального управління Фонду у Полтавській області, а також Керівник Центру допомоги учасникам АТО Полтавської області уклали Меморандум про співробітництво. Пріоритетним напрямком співробітництва сторін, що підписали Меморандум, є підвищення рівня забезпечення на Полтавщині громадян, у тому числі сімей учасників АТО, військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб житлом шляхом запровадження та реалізації фінансово-інвестиційних механізмів державної підтримки будівництва доступного житла в рамках виконання державних та місцевих програм забезпечення громадян житлом, створення умов для їх удосконалення та ефективної реалізації, а також затвердження нових місцевих програм забезпечення громадян житлом.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка