Авторизация

Нафтогазвидобування спрямує 11,2 млн грн на розвиток Полтавщини

Нафтогазвидобування спрямує 11,2 млн грн на розвиток Полтавщини
Нафтогазвидобування спрямує 11,2 млн грн на розвиток Полтавщини

ПрАТ «Нафтогазвидобування», що входить до групи ДТЕК, спрямує 11,2 млн грн на соціально-економічний розвиток сіл і районів Полтавської області в 2016 р. Це на 40% більше, ніж попереднього року.


Основну частину фінансування – 6,9 млн грн – буде спрямовано на реалізацію проектів в рамках Стратегій соціального партнерства на 2014-2016 рр. Такі Стратегії розроблено спільно з трьома районами Полтавщини, де веде діяльність Нафтогазвидобування – Шишацьким, Полтавським і Миргородським.


Зокрема, в Шишацькому районі цього року заплановано ремонт дитячого відділення районної лікарні. У селі Ковалівка продовжиться будівництво водогону, а також буде встановлено станцію очищення води. Місцеве комунальне підприємство отримає новий трактор з допоміжним обладнанням. Техніка буде використовуватися для благоустрою села і дозволить створити в Ковалівці нові робочі місця.


У Полтавському районі буде продовжено будівництво водогону в селі Мачухи, розпочнеться ремонт будинку культури в селі Калашники. Планується придбання санітарного автомобіля для місцевої амбулаторії. У комунального підприємства в Мачухах теж з'явиться свій новий трактор.


У Миргородському районі заплановано частковий ремонт шкіл у селах Великі Сорочинці і Савинці, а також ремонт будинків культури в селах Солонці та Семиренки. Для обслуговування жителів Савинцівської сільради буде придбано автомобіль швидкої допомоги.


Окрім проектів в рамках Стратегій, Нафтогазвидобування спрямує ще 4,15 млн грн на ремонт сільських доріг, якими пересувається транспорт компанії. Ще близько 150 тис. грн буде виділено на спонсорські та благодійні проекти.


«Планування і реалізація соціальних проектів Нафтогазвидобування здійснюються прозоро і відкрито, в постійному діалозі з громадами та місцевими органами влади. Ми збільшуємо підтримку сіл і районів, хоча газовидобувна галузь продовжує залишатися в стадії стагнації. Паралельно Нафтогазвидобування інвестує значні кошти в екологічну та промислову безпеку виробництва. Ми робимо все можливе, щоб у населених пунктах, поблизу з якими ведеться видобування газу, жилося комфортно. Однак це не скасовує необхідності внесення змін до законодавства, які би дозволили залишати частину сплачуваних газовидобувниками податків у місцевих бюджетах. Це би дало додатковий сильний поштовх для розвитку територій», – зазначив генеральний директор ПрАТ «Нафтогазвидобування» Ігор Щуров.



Максим Асауляк, начальник відділу із зовнішніх зв’язків Нафтогазвидобування


Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?