Авторизация

Із 1 квітня рибалки Полтавщини можуть трошки відпочити від риболовлі

Із 1 квітня рибалки Полтавщини можуть трошки відпочити від риболовлі
Із 1 квітня рибалки Полтавщини можуть трошки відпочити від риболовлі

Із 1 квітня в Україні стартує нерестова заборона на вилов риби.

І від того, наскільки успішно мине період розмноження риб – залежить відтворення біорізноманіття і сталість популяції риб у наших водоймах. Таке повідомив голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

На Полтавщині же визначені терміни нерестової заборони наказом «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах, підконтрольних Полтаварибоохорона у 2016 році».

На підконтрольних Полтаварибоохороні водних об'єктах Полтавської області заборона діятиме у такі терміни: на Дніпродзержинському водосховищі в межах підконтрольної терито𳿠― з 1 квітня по 9 червня (включно); в усіх інших рибогосподарських водних об'єктах в межах під контрольної території - з 1 квітня по 20 травня (включно).

За інформацією прес-служби Держрибагентства, за здійснення браконьєрського вилову риби сітними, колючими знаряддями лову, електрострумом, вибухівкою тощо або забороненими знаряддями передбачена адміністративна (розмір штрафу становить для громадян 340 – 680 гривень, для посадових осіб 510 – 850 гривень) та кримінальна відповідальність (розмір штрафу 3400 – 6800 гривень, або позбавлення волі строком до 3 років), з конфіскацією знарядь і засобів лову, та незаконно добутих водних біоресурсів. Крім того, за кожну незаконно виловлену рибину незалежно від її розміру нараховується розмір завданої шкоди (для прикладу: сом – 425 гривень, щука – 340 гривень, судак - 510 гривень, лящ – 170 гривень тощо).

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?