Авторизация

Топ-5 найкорисніших функцій смартгодинників

Смартгодинники стають дедалі популярнішими не лише серед молоді, а й серед дітей і людей старшого віку. Це пов’язано з постійним збільшенням кількості цікавих моделей в асортименті магазинів, які можуть запропонувати дуже широкий спектр функцій. Користувачі управляють музикою, спілкуються з близькими, контролюють стан здоров’я. Усі ці функції зосереджено в одному невеликому гаджеті.

Серед такої кількості нових технологій і можливостей можна розгубитися та вибрати модель із функціями, які не знадобляться користувачеві. Якщо ви запланували придбати для себе або в подарунок смарт-годинники в інтернет-магазині, то варто заздалегідь визначитися з переліком їхніх можливостей. У статті розповідаємо про технології розумних пристроїв, які мають найбільший попит серед користувачів.

Корисні функції смартгодинників

Щоб не переплачувати за не потрібні вам опції, варто заздалегідь ознайомитися з можливостями сучасних пристроїв.

  1. Синхронізація зі смартфоном для отримання повідомлень — це можуть бути листи з електронної пошти, нагадування про зустрічі або смс у месенджерах. Це зручно, тому що користувачеві не доведеться швидко витирати руки чи ритися в сумці, щоб знайти смартфон і прочитати текст. Достатньо одного кліку — і повідомлення вже у вас перед очима. Деякі моделі дають змогу відправити шаблон відповіді співрозмовнику.
  2. Пульсометр — основний датчик для відстеження стану здоров’я. На основі отриманої від нього інформації формується звіт про серцевий ритм. Дані щодо частоти серцевих скорочень необхідні для активації функції розумного будильника, а також контролю серцевого ритму під час різноманітних тренувань.
  3. Спортивні режими — дозволяють максимально точно підрахувати активність користувача залежно від виду обраної діяльності. Це позитивно відобразиться на об’єктивності даних щодо кількості спалених калорій та частоти скорочень серця. Можна вибрати одну з десятків програм залежно від моделі смартгодинника. Наприклад, влаштувати пробіжку проспектом Поля чи Гагаріна в Дніпрі, щоб перевірити свою витривалість на дорозі з перепадами висот.
  4. Антивтрата — функція, яка збереже власникові гаджета чимало нервових клітин. Для використання цієї технології необхідне з’єднання зі смартфоном. Щойно власник відійде від смартгодинника на певну відстань, той сповістить про це звуковим сигналом. Також запустити сигналізацію на пристрої можна за допомогою окремого застосунку в телефоні.
  5. Безконтактна оплата — завдяки технології NFС можна оплатити покупки в магазині, просто приклавши годинник до термінала. Не потрібно шукати гаманець чи карту, та й руки залишаються вільними.

Якщо ви бажаєте залишатися на зв’язку з рідними, стежити за своїм здоров’ям і спортивним прогресом, можна придбати смартгодинник у магазині Алло в Дніпрі. Вибирайте пристрій за своїми побажаннями та вимогами.

 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?