Авторизация

Повербанк: переваги використання та рекомендації щодо вибору

 Планшети та смартфони, як відомо, функціюють завдяки акумуляторам, які віддаючи накопичену енергію, забезпечують роботу гаджетів. Коли заряд акумулятора закінчується, пристрій просто вимикається. Знову дати життя акумулятору можна, зарядивши його від звичайної розетки. Але, як бути, якщо зарядка вже на нулі, а стаціонарного джерела струму немає поряд? Тоді на допомогу прийде зовнішній портативний акумулятор - Power Bank.

Однак перед тим як купити повербанк, варто розібратися з перевагами його використання та критеріями вибору.

Power Bank: функціональні можливості та переваги використання

Повербанк – це портативний зовнішній акумулятор, здатний заряджати різноманітні девайси: смартфони, планшети, фотоапарати, електронні книги і т.д. Він віддає свою енергію пристрою, якому потрібна підзарядка. Самі повербанки заряджаються від ПК чи електричної мережі.

Підвищений попит на повербанки обумовлений широким спектром їх переваг, зокрема:

  • Доступ до джерела енергії будь коли і будь-де. Незалежно від того, чи перебуваєте ви в декількох кроках від розетки або летите у літаку, зовнішній акумулятор дасть вам змогу підтримувати заряд батареї пристрою на потрібному рівні. Вам більше не доведеться турбуватися про те, що зарядка вашого смартфону або планшету у найвідповідальніший момент знизиться до критичного значення.
  • Мобільність. Повербанки створені для людей з активним способом життя. Завдяки компактним розмірам і незначній вазі їх можна легко брати з собою. Для повербанку завжди знайдеться місце у сумці чи кишені. Це ідеальний варіант для мандрівників, людей, які багато часу проводять у громадському транспорті, часто їздять у відрядження, та тих, хто хоче завжди тримати все під контролем. 
  • Універсальність. Сучасні повербанки призначені для заряджання різних типів пристроїв. Це ідеальний варіант для людей, які володіють більш ніж одним видом електроніки або їх різними марками. Наприклад, якщо в вашому розпорядженні iPhone і планшет від Samsung, ви можете легко заряджати два різні пристрої, використовуючи різні порти і навіть робити це одночасно. 
  • Відновлюваність енергії. Зовнішній акумулятор заряджається від розетки та зберігає отриману енергію тривалий час. 
  • Довговічність. Міцний корпус зовнішнього акумулятора захищає пристрій від зовнішніх впливів: вологи, корозії, подряпин, сколів.

Ще одна вагома перевага повербанку – відсутність обмежень на використання смартфону під час зарядки. Немає необхідності перебувати поруч із розеткою. Достатньо просто підключити портативний акумулятор до розрядженого гаджета. 

Як обрати Power Bank?

Для того, щоб обрати якісний та довговічний повербанк, який буде служити не один рік, необхідно врахувати цілу низку критеріїв. Насамперед: ємність. Для того, щоб визначити оптимальну ємність, достатньо помножити на 2 ємність батареї девайсу, який ви плануєте заряджати за допомогою повербанку. Для зарядки планшету ємність повербанку має бути щонайменше 10 тис. мАг. У випадку з ноутбуком потрібно вже 20 тис. мАг. Слід врахувати, що збільшення ємності зовнішнього акумулятора спричиняє збільшення його розмірів, ваги та вартості.

Другий важливий показник, що характеризує Power Bank - це сила струму. Від неї залежить швидкість роботи акумулятора та його сумісність з ноутбуками та планшетами. Сила струму не більше 0,5-1 А вважається недостатньою. Для повної зарядки гаджета в цьому випадку знадобиться щонайменше 2 години.

 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка