Авторизация

На фоні глобальної пандемії COVID-19 гуманітарна допомога особливо важлива – ВООЗ

На фоні глобальної пандемії COVID-19 гуманітарна допомога особливо важлива – ВООЗ
19 серпня відзначався Всесвітній день гуманітарної допомоги. У Всесвітній організації охорони здоров’я наголошують на надзвичайній важливості гуманітарної медичної допомоги, особливо в умовах глобальної боротьби з COVID-19.
У ВООЗ акцентують увагу на тому, що гуманітарні працівники, медичний персонал, волонтери продовжують свою непросту та почесну роботу по всьому світу, незважаючи на карантин та COVID-19. Особливо їхня робота важлива для регіонів з нестабільною економічною та політичною ситуацією, проблемами в роботі галузі охорони здоров’я, які лише поглибила пандемія COVID-19.
На жаль, статистика ВООЗ показує, що у 2019 році було зафіксовано найвищий рівень насилля по відношенню до гуманітарних працівників. Так, на 483 з них було здійснено напад, 125 гуманітарних працівників по всьому світу у 2019 році було вбито, 234 – поранено, 124 – викрадено. Але, незважаючи на це, гуманітарні медичні місії продовжують працювати в різних куточках світу, там, де вони є необхідними.
Всесвітній день гуманітарної допомоги було впроваджено 19 серпня 2008 року Генеральною Асамблеєю ООН. Його мета – підвищити поінформованість суспільства про діяльність із забезпечення гуманітарної допомоги в усьому світі, а також подякувати гуманітарним працівникам за самовіддану та ризиковану роботу задля збереження здоров’я і життя інших.
Автор: Ольга Купріянова
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?