Авторизация

Атласні стрічки та їх застосування

Атлас на перший погляд дуже дивна річ, адже коли тримаєш його у руках відчуття ніби це – килимок з діамантів. Якщо ж  подивитися з внутрішньої сторони то виявляється – звичайна тканина, і нічого фантастичного. Така ілюзія утворюється через особливе плетіння(атласне переплетення) та структури волокон ниток.

Стрічка атласна 5 см жовта

З початку її виникнення дозволити цю тканину могли собі лише заможні люди. Але у наш час атласову тканину чи стрічки http://100idey.com.ua може дозволити собі чи не кожен! Вони дуже часто використовуються, щоб зробити якийсь цікавий виріб. Наприклад, що найбільш вражає так - це квіти з атласових стрічок! На дотик дуже схожі на справжні, лише не передають запаху. Також вони прекрасно доповнять ваш образ, та зроблять його більш гламурним.

Якщо вам не до вподоби прикраси з срібла чи золота, й ви хочете вирізнятися з поміж усіх, то можете зробити унікальний браслет, кольє та кільце. Основне підібрати правильний розмір атласової смужки! А найголовніше обрати колір, котрий буде пасувати саме вам.

Ну і день весілля не обійдеться без прикрас! Що найкрутіше то ці прекрасні стрічки допоможуть вам додати романтичності та легкості у свято. Ними можна доповнити зачіску нареченої, і образ стане одразу більш жіночній. Плаття також можна оздобити атласом, тоді дівчина відчує себе справжньою королевою! Та як же без сервірування столу. Він має бути не тільки смачним, але й красивим! При декоруванні вам прийде на допомогу атласні стрічки https://100idey.com.ua/dekor-ua/strichki-ua/strichki-atlasni-ua. Ними можна задекорувати стіл до невпізнанності!

Що цікаво, то наші предки також використовували кольорові стрічки під час плетіння вінків. Розташування та підбір стрічок був завжди особливим, адже ніс у собі великий сенс. Голову молодої дівчини могли прикрашати стрічки   12-ти кольорів. Кожен з них захищав волосся від злих очей та служив оберегом. Для цього стрічку підбирали за довжиною волосся, й робили її ледь довшою за косу, щоб сховати її серед різнобарвних кольорів.

Першою у центрі в’язали світло – коричневу стрічку, як символ землі.

По обидва боки першої, зав’язували дві жовті – символ ясного сонця.

Потім світло – зелені й темно – зелені – краса та молодість.

Тоді блакитні та сині – символи води і неба.

Далі йшли жовтогаряча – символ хліба, фіолетова – мудрість, малинова – щирість, рожева -  благополуччя та достаток. Білі стрічки зав’язували лише у тому випадку, якщо на одній вишите сонце, а на іншій – місяць, в іншому ж випадку вона символізувала тугу за померлим.

Українські жінки споконвіку були найкрасивішими, щоб це підкреслити різноманітні стрічки завжди будуть до ваших послуг!

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка