Авторизация

Садовий пояснив, чому в Львівській області переміг Порошенко

Садовий пояснив, чому в Львівській області переміг Порошенко

Мер Львова Андрій Садовий, який очолює партію Самопоміч, пояснив, чому Львівська область проголосувала в другому турі виборів за чинного президента Петра Порошенка  і сказав, що підтримає законопроекти Володимира Зеленського, який перемагає в цілому по Україні. Про це політик розповів в ефірі Громадського.

"Львів - саме україномовне місто світу, і Львів дуже переживає. Ми хочемо, щоб Україна рухалася чітко за курсом Європа - ЄС - НАТО, і, напевно, від Зеленського люди не отримували чітких меседжів. А Порошенко це говорив твердо, кожен день, системно", - відповів Садовий.


Він вважає, що швидкий візит Зеленського до Львова і відкрита розмова допоможуть йому отримати "підтримку і розуміння" місцевих.

Садовий додав, що його партія Самопоміч в парламенті готова підтримувати ініціативи Зеленського.


"Ми будемо підтримувати всі закони, які будуть корисні для держави. Ми це робили протягом усієї каденції, будемо робити до кінця цієї каденції. Треба служити людям, які тебе вибирають. Якщо він хоча б на міліметр зійде з проукраїнського курсу, його чекає біда", - резюмував політик.



Станом на 14:00 22 квітня, ЦВК опрацювала 98,08%. За Порошенао віддали голоси 62,82% виборців (1 271 922 чоловік). Він переміг на всіх округах області.


На думку мера Львова Андрія Садового, український політичний істеблішмент "помножений на нуль" перемогою у другому турі виборів президента Володимира Зеленського.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка