Авторизация

Геращенко заявила про погрози через її позицію щодо виборів

Геращенко заявила про погрози через її позицію щодо виборів

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко  повідомила, що отримує SMS з погрозами через її підтримку чинного глави держави і кандидата в президенти Петра Порошенка. Про це вона написала у своєму Facebook.

За словами Геращенко, повідомлення приходять їй на телефон та електронну пошту.


"Ось такі, ще й гірше загрози, регулярно отримую на телефон і пошту. Ставлюся до них творчо, в МВС не скаржуся. Не перелякана. Ще не такі й не так лякали, і при януковичах, і бойовики. Нікому не дозволю шантажувати себе за мої політичні погляди і позицію", - написала Геращенко.




Вона також закликала МВС уникати політизації.


"Займіться, будь ласка, вашими безпосередніми обов'язками, зокрема, профілактикою злочинності на вулицях українських міст і селищ. А  не коментуванням роликів в інтернеті й виборчим процесом, замість ЦВК", - додала перший віце-спікер парламенту.


Раніше Геращенко зажадала від глави МВС


Вона також закликала МВС уникати політизації.


"Займіться, будь ласка, вашими безпосередніми обов'язками, зокрема, профілактикою злочинності на вулицях українських міст і селищ. А чи не коментуванням роликів в інтернеті і виборчим процесом, замість ЦВК", - додала перший віце-спікер парламенту.



Раніше Геращенко зажадала від глави МВС Арсена Авакова відкрити кримінальну справу на авторів, сценаристів і виконавця головної ролі серіалу "Слуга народу" за епізоди, де розстрілюється парламент і проходять похорони президента.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка