Авторизация

У Зеленського розповіли, скільки коштувала оренда в Парковому

У Зеленського розповіли, скільки коштувала оренда в Парковому

Оренда шикарного приміщення у виставковому центрі Парковий (відомий також, як вертолітний майданчик Януковича) в першому турі виборів обійшлася штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського  в 207 000 грн. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту LIGA.net повідомив глава штабу Зеленського Іван Баканов.

Баканов не зміг уточнити, чи входить в цю вартість їжа і алкоголь, які у вільному доступі були в штабі практично до ранку.


"Вибачте, цю інформацію я не уточнював і не знаю", - додав він.

Раніше в прес-службі Зеленського заявили, що у них немає інформації про те, яка фірма його охороняє.


Відповідаючи на слова кореспондента про те, що охоронець Зеленського схожий на охоронця олігарха Ігоря Коломойського, представник прес-служби заявила: "Я не можу прокоментувати ніякої схожості. Я, на жаль або на щастя, не маю честі бути знайомою з охороною пана Коломойського. Як і з самим паном Коломойським".


"Хто охороняє Зеленського? Яка фірма? Інформації немає", - додала вона.



Зеленський, який вчора відмовився здавати аналізи в медпункті НСК Олімпійський в Києві нібито через можливу ангажованості співробітників МОЗ, прийшов сьогодні близько о7:15 в клініку Eurolab. Клініка належить Андрію Пальчевському, який підтримав Зеленського в першому турі.


Конкурент Зеленського на виборах президента, чинний глава держави Петро Порошенко ще увечері 31 березня  викликав  Зеленського на дебати. Той через кілька днів тиші  випустив помітний ролик, в якому покликав главу держави на головний стадіон України, поставив кілька скандальних умов і "дав 24 години на відповідь". Порошенко, заявивши, що дебати - це не шоу, несподівано погодився.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка