Авторизация

Дебати на стадіоні не будуть офіційними - Аласанія

Дебати на стадіоні не будуть офіційними - Аласанія

Дебати на стадіоні не скасовують необхідність проведення ще одних дебатів кандидатів у президенти 19 квітня. Про це повідомив глава правління UA:Суспільне Зураб Аласанія під час круглого столу "Дебати кандидатів у президенти: чи потрібні вони виборцям і навіщо?", передає кореспондент LIGA.net.

"Вони будуть проходити незалежно один від одного. Більш того, з офіційної точки зору дебатами буде називатися тільки те, що пройде в п'ятницю 19 квітня. Все інше буде вважатися агітацією. Саме тому кандидати повинні самі заплатити за неї зі своїх фондів", - сказав він.


Відповідаючи на питання LIGA.net, представник кандидата в президенти  Володимира Зеленського  Ірина Венедиктова повідомила, що Зеленський буде вирішувати, чи брати участь у дебатах 19 квітня, якщо перед тим пройдуть дебати на стадіоні.

Представник кандидата в президенти Петра Порошенкоа Ростислав Павленко заявив, що з точки зору Порошенка чим більше раундів дебатів, тим краще. "Позиція Петра Порошенка полягає в тому, що дебати на стадіоні не скасовують дебатів, які передбачені чинним законодавством. Петро Порошенко планує взяти участь в дебатах, які передбачені законом", - сказав він.



Читайте також: У штабі розповіли, що Порошенко збирався сказати про Коломойського


Раніше Порошенко викликав Зеленського на дебати. У його штабі відповіли, що не бачать в цьому сенсу. Однак через кілька днів Зеленський покликав главу держави на НСК Олімпійський, поставивши кілька скандальних умов. Порошенко, заявивши, що дебати - це не шоу, погодився.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?