Авторизация

Охорона Медведчука чотири години утримувала журналістів - Bihus

Охорона Медведчука чотири години утримувала журналістів - Bihus

Проект Bihus.info повідомляє, що в Пущі-Водиці озброєні охоронці кума російського президента Віктора Медведчука протягом чотирьох годин силою утримували знімальну групу програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" в лісі.

За словами журналістів 20 березня знімальна група приїхала в Міністерські озера для зйомок сюжету за допомогою квадрокоптера.


Вони кажуть, що знімали територію державних дач, яка не є приватною власністю, але знаходиться по сусідству з маєтком Медведчука, зйомка, за словами розслідувачів, проводилася.

Через 10 хвилин до знімальної групи, яка перебувала на території загального користування, під'їхали співробітники охоронної фірми "Шторм", яка охороняє маєток Медведчука і Оксани Марченко в Пущі-Водиці.





Охоронці заявили, що журналісти порушили "приватний простір" Медведчука і Марченко.


Озброєні охоронці утримували журналістів до приїзду поліції, повідомили в Bihus.info.


Поліцейські заявили про відсутність будь-яких порушень з боку журналістів і, відповідно, підстав для їх подальшого затримання.


Охоронці Медведчука з цим не погодилися, вони "викликали підмогу і протягом наступних кількох годин силою і погрозами продовжили утримувати знімальну групу, звинувачуючи в нібито порушенні законодавства".



Журналісти змогли покинути територію тільки після приїзду відразу трьох екіпажів поліції і слідчо-оперативної групи.


Як раніше повідомив Центр протидії корупції, Медведчук продає свій маєток в місті Українка на березі річки Стугна в Обухівському районі Київської області.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?