Авторизация

У Донбасі виявили індійців і в'єтнамців: фото

У Донбасі виявили індійців і в'єтнамців: фото

У Луганській області прикордонники зі складу об'єднаних сил ліквідували канал переправлення з Росії незаконних мігрантів - громадян Індії та В'єтнаму. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в  Facebook.

"Через годину недалеко від місця затримання, на околиці прикордонного села Розсипне Троїцького району Луганської області, прикордонники виявили двох місцевих жителів, які переховувалися від прикордонного наряду в лісосмузі. Оперативники швидко з'ясували причину їх такої поведінки - вони виявилися посібниками в незаконному переправленні осіб через кордон" , - відзначили в штабі.




Фото: facebook.com/pressjfo.news


За даними штабу ООС, напередодні одному з затриманих українців подзвонив росіянин, також місцевий житель прикордоння, і повідомив про необхідність зустрічі на кордоні іноземців, яких в подальшому треба буде доставити в тилові райони України.





"За це громадянин Росії пообіцяв грошову винагороду в розмірі $650. Всього ж, за словами затриманих незаконних мігрантів, вони заплатили за "подорож" через український кордон $3800, більшу частину яких привласнив російський організатор злочину з РФ", - підкреслили в штабі.


У прес-центрі уточнили, що, незважаючи на незаперечні докази порушення державного кордону групою осіб, російська сторона відмовилася приймати назад іноземців.



Розпочато досудове розслідування по ст. 332 Кримінального кодексу (незаконне переправлення осіб через держкордон).


17 серпня 2018 року в Польщі затримали громадянина України, який намагався нелегально перевести через кордон кілька людей.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?