Авторизация

Туск українською в Раді: Хто продає Україну, той продає Європу

Туск українською в Раді: Хто продає Україну, той продає Європу

Глава Європейської ради Дональд Туск  заявив, що українці вистояли в найскладніший період своєї сучасної історії, причому країні вдається поєднувати відсіч агресії з реформуванням держави і відновленням економіки. Про це він сказав сьогодні, виступаючи в Раді українською мовою, передає кореспондент LIGA.net.

"Ви залишаєтеся гордими і не зламаними, всупереч намірам агресивного сусіда, всупереч байдужості і лицемірства багатьох гравців світової політичної сцени. Ви вистояли, хоча ваші партнери не завжди допомагають вам так як слід було б. Коли потрібно - герої, коли потрібно - прагматики, які твердо стоять на ногах. Так сьогодні бачить вас світ", - уточнив Туск.


Він також подякував Україні за європейськість: "Я часто повторюю своїм колегам в Брюсселі, не вчіть українців бути Європою, вчіться у них того, що таке Європа".

Туск заявив, що тільки той, хто солідарний з Україною має право називатися європейцем: "Хто готовий продати Україну, продає майбутнє Європи. Часто ті політики, які ставлять під сумнів євроінтеграцію, ставлять під сумнів і цілісність України. Скажи мені, що ти думаєш про Україну, і я буду знати, що ти думаєш про Європу".


Глава Євроради перефразував і продовжив слова Іоанна Павла ІІ про те, що "без незалежної Польщі немає справедливої ​​Європи".



"Немає справедливої ​​Європи без незалежної України. Немає захищеної Європи без захищеної України. Простіше кажучи, немає Європи без України", - переконаний Туск.


19 лютого Туск дав українцям п'ять порад напередодні президентських виборів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?