Авторизация

У Києві п'яний чоловік хотів продати пакет бойових гранат: фото

У Києві п'яний чоловік хотів продати пакет бойових гранат: фото

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який запропонував продавцеві продуктів купити гранати. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Поліцейським продавець магазину розповіла, що чоловік напідпитку дістав на вітрину поліетиленовий пакет і запропонував їй придбати гранати.


"Отримавши відмову, незнайомець пішов. Правоохоронці помітили схожого за описом чоловіка. При поверхневому огляді поліцейські виявили пакет, в якому було три корпуси гранати РГД-5 і корпус гранати Ф-1 і запали до них", - відзначили в прес-службі.

Правопорушником виявився місцевий житель, 1960 року народження, раніше потрапляв в поле зору правоохоронних органів. За його словами, гранати він нібито знайшов на вулиці.





Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу.



Йому загрожує до семи років позбавлення волі.


Невідомі обстріляли з вогнепальної зброї вікна офісу столичної організації Національної спілки журналістів України на Хрещатику.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?