Авторизация

Володимир Кличко повертається в бокс - ЗМІ

Володимир Кличко повертається в бокс - ЗМІ

Український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко (64-5, 53 КО) відновить кар'єру в 2019 році. Про це пише профільний журнал Vringe.com з посиланням на британського телеаналітика і експерта боксу Стіва Банса.

"Він проведе бій з топовим британським супертяжем. Ні, це не Ентоні Джошуа. Ні, це не Тайсон Ф'юрі (...) Але ми говоримо про 13 квітня на стадіоні Уемблі. Проблема ось у чому. Це може бути качка, а може бути й ні", - натякнув аналітик на бій Кличка з Ділліаном Уайтом, про який "шепочуться в кулуарах".


Vringe пише, що свої висновки Банс пояснив таким чином. 13 квітня в Лондоні на Уемблі повинен відбутися бій, але Джошуа не хоче битися зі співвітчизником Уайтом (25-1, 18 КО). Чемпіон воліє провести бій в США з Джарреллом Міллером і як і раніше зацікавлений в об'єднавчому бої з чемпіоном WBC американцем Діонтеєм Уайлдером. Останній же має намір провести реванш з Ф'юрі.

Виходячи з того, що Джошуа наступний бій, ймовірно, проведе в США, його промоутеру Едді Херну потрібно поставити великий поєдинок на 13 квітня, "щоб заповнити 80-тисячний стадіон".


За словами експерта, саме Кличко зможе "вирішити всі проблеми Херна".


Кличко завершив кар'єру в 2017 році. В останніх двох проведених поєдинках поступився топовим британським боксерам: в листопаді 2015 року одноголосним рішенням суддів Тайсону Ф'юрі, в квітні 2017 року технічним нокаутом в 11-му раунді Ентоні Джошуа.



Дивіться також: Усик зустрівся в рингу з Кличком - фото


19 жовтня 2018 року повідомлялося, що Володимир Кличко увійшов до числа шести кращих боксерів-олімпійців за версією Всесвітньої боксерської ради. Він опинився в одній компанії з Мухаммедом Алі, Ленноксом Льюїсом і Оскаром Де Ла Хойєю. Крім того, Віталія та Володимира Кличків внесли до Книги рекордів Гіннесса як братів-чемпіонів з боксу, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?