Авторизация

Медведчук розповів, про що говорив з Путіним

Медведчук розповів, про що говорив з Путіним

Лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук, кум президента РФ, розповів, що саме обговорював на зустрічі з Володимиром Путіним у Москві. Цією інформацією український політик поділився з російським пропагандистським ресурсом Росія-1.

За словами Медведчука, зустріч відбулася кілька днів тому. Однією з тем було звільнення українських моряків, захоплених у полон російськими окупантами в Керченській протоці 25 листопада.


"Я зустрічався з президентом Росії щодо питання не обміну, а звільнення українських моряків, оскільки це питання зараз актуальне не тільки в Україні, але й у всьому світі", - сказав Медведчук.

За його словами, конкретний процес звільнення моряків може початися тільки після завершення слідства і судових процедур.

При цьому Медведчук зазначив, що продовжуватиме переговори з цього питання.

На питання журналістки, про що ще Медведчук спілкувався з Путіним, той відповів, що обговорювали і багато інших тем, зокрема - припинення бойових дій в Донбасі.

Про візит Медведчука раніше розповів сам Путін. Він заявив, що питання звільнення українських моряків буде вирішене тільки після завершення кримінальної справи щодо них.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка